🥳 ספרים בחינם

גלו מגוון עשיר של ספרים ללא עלות – בכל זמן, בכל מקום.

דיגיטלי70
מארז טעים בטירוף
מארז דיגיטלי
70

חלק א'/ חלק ב'

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

מארז דיגיטלי
70

חלק א'/ חלק ב'

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

Williams House Publicationsדצמבר 2020בישול590 עמ' מודפסים
דיגיטלי40
טעים בטירוף - חלק 2
ספר דיגיטלי
40

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

* מהדורה מעודכנת *

ספר דיגיטלי
40

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

* מהדורה מעודכנת *

Williams House Publicationsדצמבר 2020בישול630 עמ' מודפסים
דיגיטלי40
טעים בטירוף - חלק 1
ספר דיגיטלי
40

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

* מהדורה מעודכנת *

ספר דיגיטלי
40

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

* מהדורה מעודכנת *

לאושר יש טעם של קארי - המטבח ההודי שלי

אפרת דביר
(דירוג אחד)
לאנצ'בוקסמרץ 2016בישול, טיולים ופנאי256 עמ' מודפסים
דיגיטלי54108
לאושר יש טעם של קארי - המטבח ההודי שלי
ספר דיגיטלי
54108מקורי
זוכה המקום השני בתחרות פרסי הגורמנד העולמית 2017, האוסקר של ספרי הבישול, בקטגוריה מטבח הודי.
 
הודו בהחלט לא הייתה המקום הטבעי לי. אני לא תרמילאית. לא פנטזתי על טיול למזרח, לא עשיתי יוגה, לא חיפשתי גורו. בסך הכול רציתי להיות קצת עם עצמי, ושם נראה היה מתאים. נסעתי לחודש, ומובן שבהודו כמו בהודו רב הפלא על המתוכנן. עצרתי בעיירה קטנה, טירוונאמאלאי השוכנת למרגלות ההר הקדוש, שם פגשתי איש אנגלי מאוד שהיה לו חלום לפתוח מסעדה. התאהבתי באיש, בחלום, במקום ובתושביו והתחלתי לבשל.
 
המטבח שלי נודד על הציר שבין המזרח התיכון לבין הודו, בעיקר מדינת טאמיל נאדו, שבה אני מתגוררת משנת 2000. אוכל בשבילי הוא קודם כל קשר. משהו שחולקים יחד, שמדברים עליו, מספרים עליו סיפורים. הבישול הוא הרפתקה, מסע במחוזות חדשים של טעם וגעגוע למשהו, שלא תמיד אנחנו יודעים מהו בדיוק. לפעמים אוכל מאפשר לנו להגיד דרך הצלחת דברים שקשה יותר לבטא במילים.
 
אני רוצה להעניק את הספר לכל מי שהיה בהודו, שיהיה בהודו, שרוצה לנסוע אבל מפחד, להורים שילדיהם מטיילים שם, ובעיקר לכל מי שרוצה להכין ארוחה הודית טובה, עם מתכונים פשוטים ובהירים ועם סיפורים על שכנים, על חברים ועל החיים. תנו לקסם של הודו להיכנס גם אל המטבח שלכם. 
 
אפרת דביר
מתגוררת באורוויל, טאמיל נאדו. אמא ללִילָה, מבשלת, מאיירת, כותבת ועוסקת במסעדנות.
 
 
כתבו עלינו:
ידיעות אחרונות, נירה רוסו: מפגש מסחרר של אמנות, תצלומים ועיצוב מופלא / סלונה, מיכל יפה: ספרה היפה של אפרת דביר הוא הרבה יותר מספר בישול / טיים אאוט, שירי כץ: פסיפס אנושי וקולינרי / לאשה, איילת הירשמן: הספר כולו מרחיב את הנפש / כלכליסט, גלי וולוצקי: כמו כל ספרי הוצאת לאנצ׳בוקס גם הספר הזה מרהיב ביופיו / ידיעות אחרונות, ישראל אהרוני: ספר מקסים / עכבר העיר, יוליה ניקנקין: טעימה לכל מי שמשתוקק לחזור ולאלו שלא הספיקו להתגעגע / וואלה אוכל, מתן שופן: שיר הלל למטבח ההודי / גלובס, רועי ירושלמי: זהו לא רק ספר אוכל אלא מעין סיפור מסע אישי משובץ במתכונים /על השולחן, יונית נפתלי: תצלומי האוכל והנוף והתיאורים של דביר עושים חשק עצום למלא את הבית בניחוחות רחוקים /ידיעות הדרום, אשר קשר: ספר נהדר ומענג / רשת ב׳, ליאת רגב: גם מתכונים, גם אווירה, גם תמונות יפהפיות וגם סיפורים מהודו / את, שרון בן דוד: האוכל נושא ריח משכר של חופש ושלווה / ערוץ 10, עמית אהרונסון: גלויה טעימה למי שמתגעגע להודו / מאקו, ריטה גולדשטיין: ספר מהמם / ישראל היום, הילה אלפרט: כשמעלעלים בין הדפים נדמה שלא ריח דיו עולה מהם כי אם המולת תבלינים וקטורת / הארץ, אודי אורמן: לא מפליא שלאחרונה זכתה ההוצאה באוסקר של ספרי הבישול, היא מוציאה מתחת ידיה ספרים שיכולים להיעמד בכבוד רב על מדף ספרי האמנות.
ספר דיגיטלי
54108מקורי
זוכה המקום השני בתחרות פרסי הגורמנד העולמית 2017, האוסקר של ספרי הבישול, בקטגוריה מטבח הודי.
 
הודו בהחלט לא הייתה המקום הטבעי לי. אני לא תרמילאית. לא פנטזתי על טיול למזרח, לא עשיתי יוגה, לא חיפשתי גורו. בסך הכול רציתי להיות קצת עם עצמי, ושם נראה היה מתאים. נסעתי לחודש, ומובן שבהודו כמו בהודו רב הפלא על המתוכנן. עצרתי בעיירה קטנה, טירוונאמאלאי השוכנת למרגלות ההר הקדוש, שם פגשתי איש אנגלי מאוד שהיה לו חלום לפתוח מסעדה. התאהבתי באיש, בחלום, במקום ובתושביו והתחלתי לבשל.
 
המטבח שלי נודד על הציר שבין המזרח התיכון לבין הודו, בעיקר מדינת טאמיל נאדו, שבה אני מתגוררת משנת 2000. אוכל בשבילי הוא קודם כל קשר. משהו שחולקים יחד, שמדברים עליו, מספרים עליו סיפורים. הבישול הוא הרפתקה, מסע במחוזות חדשים של טעם וגעגוע למשהו, שלא תמיד אנחנו יודעים מהו בדיוק. לפעמים אוכל מאפשר לנו להגיד דרך הצלחת דברים שקשה יותר לבטא במילים.
 
אני רוצה להעניק את הספר לכל מי שהיה בהודו, שיהיה בהודו, שרוצה לנסוע אבל מפחד, להורים שילדיהם מטיילים שם, ובעיקר לכל מי שרוצה להכין ארוחה הודית טובה, עם מתכונים פשוטים ובהירים ועם סיפורים על שכנים, על חברים ועל החיים. תנו לקסם של הודו להיכנס גם אל המטבח שלכם. 
 
אפרת דביר
מתגוררת באורוויל, טאמיל נאדו. אמא ללִילָה, מבשלת, מאיירת, כותבת ועוסקת במסעדנות.
 
 
כתבו עלינו:
ידיעות אחרונות, נירה רוסו: מפגש מסחרר של אמנות, תצלומים ועיצוב מופלא / סלונה, מיכל יפה: ספרה היפה של אפרת דביר הוא הרבה יותר מספר בישול / טיים אאוט, שירי כץ: פסיפס אנושי וקולינרי / לאשה, איילת הירשמן: הספר כולו מרחיב את הנפש / כלכליסט, גלי וולוצקי: כמו כל ספרי הוצאת לאנצ׳בוקס גם הספר הזה מרהיב ביופיו / ידיעות אחרונות, ישראל אהרוני: ספר מקסים / עכבר העיר, יוליה ניקנקין: טעימה לכל מי שמשתוקק לחזור ולאלו שלא הספיקו להתגעגע / וואלה אוכל, מתן שופן: שיר הלל למטבח ההודי / גלובס, רועי ירושלמי: זהו לא רק ספר אוכל אלא מעין סיפור מסע אישי משובץ במתכונים /על השולחן, יונית נפתלי: תצלומי האוכל והנוף והתיאורים של דביר עושים חשק עצום למלא את הבית בניחוחות רחוקים /ידיעות הדרום, אשר קשר: ספר נהדר ומענג / רשת ב׳, ליאת רגב: גם מתכונים, גם אווירה, גם תמונות יפהפיות וגם סיפורים מהודו / את, שרון בן דוד: האוכל נושא ריח משכר של חופש ושלווה / ערוץ 10, עמית אהרונסון: גלויה טעימה למי שמתגעגע להודו / מאקו, ריטה גולדשטיין: ספר מהמם / ישראל היום, הילה אלפרט: כשמעלעלים בין הדפים נדמה שלא ריח דיו עולה מהם כי אם המולת תבלינים וקטורת / הארץ, אודי אורמן: לא מפליא שלאחרונה זכתה ההוצאה באוסקר של ספרי הבישול, היא מוציאה מתחת ידיה ספרים שיכולים להיעמד בכבוד רב על מדף ספרי האמנות.

אז מה אוכלים היום? - תאילנדי

'איילת לטוביץ
מודן2001בישול63 עמ' מודפסים
מודפס12.8
אז מה אוכלים היום? - תאילנדי
ספר מודפס
12.8 מחיר מוטבע על הספר 16

בין עם שבתם מהמזרח הרחוק ואתם רוצים לחזור אל הטעם, ובין אם תוכניות המסע בטלוויזיה מעוררות בכם חשק לנסות משהו קצת שונה, הנה ספרון שיעשה לכם היכרות עם חומרי הגלם, שיטות הבישול, וכמובן עם שלל מתכונים שייקחו את החיך לתאילנד - המקום הכי אקזוטי שאפשר.

הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.

ספר מודפס
12.8 מחיר מוטבע על הספר 16

בין עם שבתם מהמזרח הרחוק ואתם רוצים לחזור אל הטעם, ובין אם תוכניות המסע בטלוויזיה מעוררות בכם חשק לנסות משהו קצת שונה, הנה ספרון שיעשה לכם היכרות עם חומרי הגלם, שיטות הבישול, וכמובן עם שלל מתכונים שייקחו את החיך לתאילנד - המקום הכי אקזוטי שאפשר.

הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.

מודפס89.6
מאסיה באהבה
ספר מודפס
89.6 מחיר מוטבע על הספר 128
בספר זה תמצאו אוסף מתכונים פופולריים מהמטבחים הטובים ביותר באסיה: ביניהם מאכלים סינים ותאילנדים, יפנים והודים. בעזרת הספר מאסיה באהבה תוכלו להכין בבית סושי ונודלס, ירקות מוקפצים ודגים מאודים, דים סאם ומרק מיסו, אגרולס ויקיטורי, סוקיאקי ומרק טום יאם, ועוד ועוד. הכל מוסבר בפירוט רב ומלווה בצילומים מרהיבים. בנוסף תמצאו מידע שימושי על מצרכים וכלים אסיאתיים הניתנים לקנייה בארץ. בעזרתם תוכלו להכין במטבח הפרטי את כל המאכלים האסיאתיים שאתם, המשפחה והחברים שלכם אוהבים.
 
כל המתכונים בספר כשרים.
 
למה האוכל האסיאתי כל כך פופולרי בישראל?
כי הוא פותח עולם חדש של טעמים.
כי הוא נוח, מהיר וקל להכנה גם בבית.
כי הוא בריא, עמוס ירקות, פירות ועשבי תיבול.
כי הבישול הקצר משמר את הטעמים והערכים התזונתיים שלו.
כי הוא בישול ספונטני והכללים שלו אינם נוקשים.
כי לא קשה לשחזר אותו בבית, במהירות ובפחות כסף.
כי הוא טעים מאוד.
 
 
הספר כולל רשמי מסע וסיפורים אישיים שנאספו במשך כמעט 40 שנות הצצה למטבחים האסיאתיים: לשוקי הלילה, לדוכני האוכל הפשוטים ולמסעדות של פאר בלתי יאומן במזרח הרחוק. זהו סיפור אהבה ממבט ראשון שניצת כבר בביקורנו הראשון ביפן, בתחילת שנות השבעים, ונמשך עד ימים אלה. במהלך השנים אספנו מאות חוויות קולינריות, ספרים, צילומים, וסרטים שעוסקים באוכל של האזור, וכתובות של מקומות שהתחבבו עלינו ושאנחנו אוהבים לחזור אליהם. קמצוץ מכל אלה מופיע בספר הזה.




**כריכה קשה

ספר מודפס
89.6 מחיר מוטבע על הספר 128
בספר זה תמצאו אוסף מתכונים פופולריים מהמטבחים הטובים ביותר באסיה: ביניהם מאכלים סינים ותאילנדים, יפנים והודים. בעזרת הספר מאסיה באהבה תוכלו להכין בבית סושי ונודלס, ירקות מוקפצים ודגים מאודים, דים סאם ומרק מיסו, אגרולס ויקיטורי, סוקיאקי ומרק טום יאם, ועוד ועוד. הכל מוסבר בפירוט רב ומלווה בצילומים מרהיבים. בנוסף תמצאו מידע שימושי על מצרכים וכלים אסיאתיים הניתנים לקנייה בארץ. בעזרתם תוכלו להכין במטבח הפרטי את כל המאכלים האסיאתיים שאתם, המשפחה והחברים שלכם אוהבים.
 
כל המתכונים בספר כשרים.
 
למה האוכל האסיאתי כל כך פופולרי בישראל?
כי הוא פותח עולם חדש של טעמים.
כי הוא נוח, מהיר וקל להכנה גם בבית.
כי הוא בריא, עמוס ירקות, פירות ועשבי תיבול.
כי הבישול הקצר משמר את הטעמים והערכים התזונתיים שלו.
כי הוא בישול ספונטני והכללים שלו אינם נוקשים.
כי לא קשה לשחזר אותו בבית, במהירות ובפחות כסף.
כי הוא טעים מאוד.
 
 
הספר כולל רשמי מסע וסיפורים אישיים שנאספו במשך כמעט 40 שנות הצצה למטבחים האסיאתיים: לשוקי הלילה, לדוכני האוכל הפשוטים ולמסעדות של פאר בלתי יאומן במזרח הרחוק. זהו סיפור אהבה ממבט ראשון שניצת כבר בביקורנו הראשון ביפן, בתחילת שנות השבעים, ונמשך עד ימים אלה. במהלך השנים אספנו מאות חוויות קולינריות, ספרים, צילומים, וסרטים שעוסקים באוכל של האזור, וכתובות של מקומות שהתחבבו עלינו ושאנחנו אוהבים לחזור אליהם. קמצוץ מכל אלה מופיע בספר הזה.




**כריכה קשה

אז מה אוכלים היום? - אוכל הודי

'איילת לטוביץ
מודן2000בישול63 עמ' מודפסים
מודפס12.8
אז מה אוכלים היום? - אוכל הודי
ספר מודפס
12.8 מחיר מוטבע על הספר 16
ההודים והתאילנדים משמשים בתבשילי הקארי לאינסוף צירופים, שהתבלינים נותנים להם את הניחוח, הטעם וההפתעה. המתכונים שלפניכם מוכיחים כי תבשילי הקארי אינם מחייבים זמן הכנה ארוך, וכי הצירופים הם רק פתח לדמיון. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.
ספר מודפס
12.8 מחיר מוטבע על הספר 16
ההודים והתאילנדים משמשים בתבשילי הקארי לאינסוף צירופים, שהתבלינים נותנים להם את הניחוח, הטעם וההפתעה. המתכונים שלפניכם מוכיחים כי תבשילי הקארי אינם מחייבים זמן הכנה ארוך, וכי הצירופים הם רק פתח לדמיון. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.
צפית ב-30 ספרים מתוך 119