אירוח

דני ספריםמרץ 2025בישול136 עמ' מודפסים
מודפס70.4
פסח בקלי קלות
ספר מודפס
70.4 מחיר מוטבע על הספר 88

אחד המקומות בהם אנחנו מבלים הכי הרבה זמן בפסח-הוא ללא ספק המטבח.

פסח הינו חג של בישולים מרובים, חומרי גלם מוגבלים למדי וכתוצאה מכך גם קיצורי הדרך הנהוגים בזמן רגיל-אינם קיימים בפסח. על כן רציתי בספר זה להביא מתכונים קצרים, קלים, מהירים, כאלו שבזריזות וללא עבודה מרובה יפיקו טעם נפלא, שמחה של חג והמון רגעים משותפים של משפחה, חברים ואורחים מסביב לשולחן.

תמצאו כאן את כל המתכונים המהירים, הזריזים, הנפלאים, שממעט חומרי גלם ולא הרבה מדי עבודה ייצרו מנות עשירות, טעימות ומשמחות. מתכונים שיהפכו את זמן הבישול הפסחי לחוויה של טעמים, ריחות והנאת חג אמיתית. כך תגלו בין דפי הספר המון מתכונים חדשים של תפוחי אדמה, בצל מטוגן, בשר, עופות ודגים לצד סלטים, ירקות, מתכונים חלביים ושפע של מתוקים, שבעזרת השם ימתיקו לנו את סעודות החג המואר ביותר בשנה-חג הפסח.

לאחר ההצלחה האדירה של ספרי פסח הקודמים שהפכו כולם לרבי מכר, השפית אביגיל מייזליק מוציאה לאור ספר חדש של מתכוני פסח זריזים, קלים ומהירים ומחדשת פעם נוספת את הטעם המיוחד של פסח. 

זהו ספרה ה-23 של השפית, שמתכוניה זכו לאהדה רחבה בציבור והם כולם מתכונים פשוטים, זמינים, שווים לכל נפש ובעיקר-טעימים להפליא.

ספר מודפס
70.4 מחיר מוטבע על הספר 88

אחד המקומות בהם אנחנו מבלים הכי הרבה זמן בפסח-הוא ללא ספק המטבח.

פסח הינו חג של בישולים מרובים, חומרי גלם מוגבלים למדי וכתוצאה מכך גם קיצורי הדרך הנהוגים בזמן רגיל-אינם קיימים בפסח. על כן רציתי בספר זה להביא מתכונים קצרים, קלים, מהירים, כאלו שבזריזות וללא עבודה מרובה יפיקו טעם נפלא, שמחה של חג והמון רגעים משותפים של משפחה, חברים ואורחים מסביב לשולחן.

תמצאו כאן את כל המתכונים המהירים, הזריזים, הנפלאים, שממעט חומרי גלם ולא הרבה מדי עבודה ייצרו מנות עשירות, טעימות ומשמחות. מתכונים שיהפכו את זמן הבישול הפסחי לחוויה של טעמים, ריחות והנאת חג אמיתית. כך תגלו בין דפי הספר המון מתכונים חדשים של תפוחי אדמה, בצל מטוגן, בשר, עופות ודגים לצד סלטים, ירקות, מתכונים חלביים ושפע של מתוקים, שבעזרת השם ימתיקו לנו את סעודות החג המואר ביותר בשנה-חג הפסח.

לאחר ההצלחה האדירה של ספרי פסח הקודמים שהפכו כולם לרבי מכר, השפית אביגיל מייזליק מוציאה לאור ספר חדש של מתכוני פסח זריזים, קלים ומהירים ומחדשת פעם נוספת את הטעם המיוחד של פסח. 

זהו ספרה ה-23 של השפית, שמתכוניה זכו לאהדה רחבה בציבור והם כולם מתכונים פשוטים, זמינים, שווים לכל נפש ובעיקר-טעימים להפליא.

תכלת2020בישול192 עמ' מודפסים
דיגיטלי42
הכי טעים בבית
ספר דיגיטלי
42

נטלי לוין, מחברת בלוג האפייה המצליח בישראל, פיצחה את הסוד לאפיית עוגות, קינוחים ומתוקים ביתיים נפלאים שתמיד מצליחים כבר בפעם הראשונה.

הכי טעים בבית מאגד בתוכו את המתכונים הטובים ביותר שיצרה ופיתחה נטלי לוין, אשר רובם מתפרסמים בספר זה לראשונה: עוגות מושלמות וריחניות ליד הקפה, עוגיות נהדרות שנחטפות היישר מהתבנית, ממתקים טבעוניים מעולים בקלי קלות, מנות אחרונות נוסטלגיות בטעם של פעם, עוגות קלילות מחמישה מצרכים בלבד, הפתעות מתוקות ומרגשות לכל חג ובונוס מיוחד – העוגות המנצחות ש"שברו את הרשת" והפכו לקינוחי חובה בכל בית שאוהבים בו משהו מתוק לפינוק.

הכי טעים בבית הוא ספר מענג לאוהבי מתוקים ולחובבי אפייה (ומתאים גם למי שרק עושה את צעדיו הראשונים מול התנור). נטלי לוין, מחברת הספר, היא קונדיטורית ובעלת הבלוג הפופולרי "עוגיו.נט" שיש לו מאות אלפי עוקבים בישראל ובעולם.

ספר דיגיטלי
42

נטלי לוין, מחברת בלוג האפייה המצליח בישראל, פיצחה את הסוד לאפיית עוגות, קינוחים ומתוקים ביתיים נפלאים שתמיד מצליחים כבר בפעם הראשונה.

הכי טעים בבית מאגד בתוכו את המתכונים הטובים ביותר שיצרה ופיתחה נטלי לוין, אשר רובם מתפרסמים בספר זה לראשונה: עוגות מושלמות וריחניות ליד הקפה, עוגיות נהדרות שנחטפות היישר מהתבנית, ממתקים טבעוניים מעולים בקלי קלות, מנות אחרונות נוסטלגיות בטעם של פעם, עוגות קלילות מחמישה מצרכים בלבד, הפתעות מתוקות ומרגשות לכל חג ובונוס מיוחד – העוגות המנצחות ש"שברו את הרשת" והפכו לקינוחי חובה בכל בית שאוהבים בו משהו מתוק לפינוק.

הכי טעים בבית הוא ספר מענג לאוהבי מתוקים ולחובבי אפייה (ומתאים גם למי שרק עושה את צעדיו הראשונים מול התנור). נטלי לוין, מחברת הספר, היא קונדיטורית ובעלת הבלוג הפופולרי "עוגיו.נט" שיש לו מאות אלפי עוקבים בישראל ובעולם.

יהודית לוטואקספטמבר 2021בישול112 עמ' מודפסים
דיגיטלי44
סתיו צרפתי במטבח שלך
ספר דיגיטלי
44
משמעות המילה "גורמה" בצרפתית היא 'טעים', והוא נוכח בבית של כל אחד ואחת מכם.
בתוך כל אחד ואחת מסתתר שף גורמה שמחכה לפרוץ החוצה אם תתנו לו קצת הכוונה.
בסופרמרקט ובשוק יש מגוון אוצרות שלא לימדו אותנו לזהות וכיצד להשתמש בהם, ואילו יהודית מזמינה אתכם לעשות את זה יחד, שלב אחר שלב, תפריט אחר תפריט. אין צורך בידע קודם, הכל ניתן לביצוע עם הכלים שיש לכם בבית ומוצרים שניתן להשיג בכל סופר. להיות מחוברים לעצמנו, ללמוד ליהנות ממה שאנחנו יוצרים וממה שאנחנו אוכלים. משום שאוכל זה תקשורת, אוכל זה זמן איכות, אנחנו אוכלים בשביל לחיות ואוכלים בשביל ליהנות, הרי אוכל טעים הוא אחת מההנאות הקטנות של החיים.
יהודית מאמינה בפשטות וביכולת של כל אחד ואחת להכין כל מנה.
המתכונים בנויים בצורה מפורטת ובהירה וכל מה שנדרש זה לעקוב אחר ההוראות והשלבים.
המנות יצליחו לכל אחד ואחת.
יהודית לוטואק, הינה בעלת המותג "יהודית לוטואק תקשורת, משחקים ואוכל גורמה".
בין היתר יהודית מעבירה למעלה מעשור חוויות קולינריות וארוחות שף באווירה צרפתית בביתה.
בשמונה שנים האחרונות היא כתבה למעלה מ-450 מתכונים שהתפרסמו בפינת הטעמים במגזין מדור לדור. ׳סתיו צרפתי במטבח שלך׳ הוא ספרה הראשון והוא עוסק במנות שמתאימות לסתיו.
ספר דיגיטלי
44
משמעות המילה "גורמה" בצרפתית היא 'טעים', והוא נוכח בבית של כל אחד ואחת מכם.
בתוך כל אחד ואחת מסתתר שף גורמה שמחכה לפרוץ החוצה אם תתנו לו קצת הכוונה.
בסופרמרקט ובשוק יש מגוון אוצרות שלא לימדו אותנו לזהות וכיצד להשתמש בהם, ואילו יהודית מזמינה אתכם לעשות את זה יחד, שלב אחר שלב, תפריט אחר תפריט. אין צורך בידע קודם, הכל ניתן לביצוע עם הכלים שיש לכם בבית ומוצרים שניתן להשיג בכל סופר. להיות מחוברים לעצמנו, ללמוד ליהנות ממה שאנחנו יוצרים וממה שאנחנו אוכלים. משום שאוכל זה תקשורת, אוכל זה זמן איכות, אנחנו אוכלים בשביל לחיות ואוכלים בשביל ליהנות, הרי אוכל טעים הוא אחת מההנאות הקטנות של החיים.
יהודית מאמינה בפשטות וביכולת של כל אחד ואחת להכין כל מנה.
המתכונים בנויים בצורה מפורטת ובהירה וכל מה שנדרש זה לעקוב אחר ההוראות והשלבים.
המנות יצליחו לכל אחד ואחת.
יהודית לוטואק, הינה בעלת המותג "יהודית לוטואק תקשורת, משחקים ואוכל גורמה".
בין היתר יהודית מעבירה למעלה מעשור חוויות קולינריות וארוחות שף באווירה צרפתית בביתה.
בשמונה שנים האחרונות היא כתבה למעלה מ-450 מתכונים שהתפרסמו בפינת הטעמים במגזין מדור לדור. ׳סתיו צרפתי במטבח שלך׳ הוא ספרה הראשון והוא עוסק במנות שמתאימות לסתיו.
יהודית לוטואקדצמבר 2021בישול124 עמ' מודפסים
דיגיטלי44
חורף צרפתי במטבח שלך
ספר דיגיטלי
44

משמעות המילה "גורמה" בצרפתית היא "טעים", והוא נוכח בבית של כל אחד ואחת מכם.
בתוך כל אחד ואחת מסתתר שף גורמה שמחכה לפרוץ החוצה אם תתנו לו קצת הכוונה.
בסופרמרקט ובשוק יש מגוון אוצרות שלא לימדו אותנו לזהות וכיצד להשתמש בהם,
 ואילו יהודית מזמינה אתכם לעשות את זה יחד, שלב אחר שלב, 
תפריט אחר תפריט. אין צורך בידע קודם, הכל ניתן לביצוע עם הכלים שיש לכם בבית ומוצרים
שניתן להשיג בכל סופר. להיות מחוברים לעצמנו, ללמוד ליהנות ממה שאנחנו יוצרים 
וממה שאנחנו אוכלים. משום שאוכל זה תקשורת, אוכל זה זמן איכות, 
אנחנו אוכלים בשביל לחיות ואוכלים בשביל ליהנות, 
הרי אוכל טעים הוא אחת מההנאות הקטנות של החיים.
יהודית מאמינה בפשטות וביכולת של כל אחד ואחת להכין כל מנה.
המתכונים בנויים בצורה מפורטת ובהירה וכל מה שנדרש זה לעקוב אחר ההוראות והשלבים.
המנות יצליחו לכל אחד ואחת.
יהודית לוטואק הינה בעלת המותג "יהודית לוטואק תקשורת, משחקים ואוכל גורמה".
בין היתר יהודית מעבירה למעלה מעשור חוויות קולינריות וארוחות שף באווירה צרפתית בביתה.
בשמונה שנים האחרונות היא כתבה למעלה מ-450 מתכונים שהתפרסמו בפינת הטעמים במגזין 
מדור לדור.
׳חורף צרפתי במטבח שלך׳ הוא ספרה השני והוא עוסק במנות שמתאימות לחורף. הספר הראשון  
היה 'סתיו צרפתי במטבח שלך' 

ספר דיגיטלי
44

משמעות המילה "גורמה" בצרפתית היא "טעים", והוא נוכח בבית של כל אחד ואחת מכם.
בתוך כל אחד ואחת מסתתר שף גורמה שמחכה לפרוץ החוצה אם תתנו לו קצת הכוונה.
בסופרמרקט ובשוק יש מגוון אוצרות שלא לימדו אותנו לזהות וכיצד להשתמש בהם,
 ואילו יהודית מזמינה אתכם לעשות את זה יחד, שלב אחר שלב, 
תפריט אחר תפריט. אין צורך בידע קודם, הכל ניתן לביצוע עם הכלים שיש לכם בבית ומוצרים
שניתן להשיג בכל סופר. להיות מחוברים לעצמנו, ללמוד ליהנות ממה שאנחנו יוצרים 
וממה שאנחנו אוכלים. משום שאוכל זה תקשורת, אוכל זה זמן איכות, 
אנחנו אוכלים בשביל לחיות ואוכלים בשביל ליהנות, 
הרי אוכל טעים הוא אחת מההנאות הקטנות של החיים.
יהודית מאמינה בפשטות וביכולת של כל אחד ואחת להכין כל מנה.
המתכונים בנויים בצורה מפורטת ובהירה וכל מה שנדרש זה לעקוב אחר ההוראות והשלבים.
המנות יצליחו לכל אחד ואחת.
יהודית לוטואק הינה בעלת המותג "יהודית לוטואק תקשורת, משחקים ואוכל גורמה".
בין היתר יהודית מעבירה למעלה מעשור חוויות קולינריות וארוחות שף באווירה צרפתית בביתה.
בשמונה שנים האחרונות היא כתבה למעלה מ-450 מתכונים שהתפרסמו בפינת הטעמים במגזין 
מדור לדור.
׳חורף צרפתי במטבח שלך׳ הוא ספרה השני והוא עוסק במנות שמתאימות לחורף. הספר הראשון  
היה 'סתיו צרפתי במטבח שלך' 

יהודית לוטואקיוני 2022בישול120 עמ' מודפסים
דיגיטלי44
אביב צרפתי במטבח שלך
ספר דיגיטלי
44

אביב צרפתי במטבח שלך הוא הספר השלישי מתוך ארבעה של יהודית לוטואק המביאה את המטבח הצרפתי אל ישראל דרך עיניה. יהודית שגדלה בצרפת, ספגה את התרבות, הטעמים, הניחוחות והצלילים, מצליחה בכישרון גדול להכניס את כל זה אל תוך המנות שלה בספרי הבישול אותם יצרה.
ליהודית יש יכולת מיוחדת בעזרתה היא יוצרת מתכונים שלמים בראשה. היא מדמיינת את המנה, מפרקת את המרכיבים, הריחות והטעמים ויוצרת פיצוץ של טעמים בכל פעם מחדש. הדמיון המפותח שלה נרכש לאורך שנות חייה מאז הייתה ילדה קטנה שקראה ספרים הרבה מעבר לגילה, מזולה ועד טולסטוי, במגוון ז'אנרים שונים ומאמינה שלכל חפץ יש את הסיפור שלו. על כן, ביתה, מטבחה וכל שולחן שאותו ערכה מספר סיפור שונה, את הסיפור של המנה. הצטרפו למסע בין סיפורי המנות האביביות שבספר זה, תוך כדי גילוי מחודש של המטבח הצרפתי.

ספר דיגיטלי
44

אביב צרפתי במטבח שלך הוא הספר השלישי מתוך ארבעה של יהודית לוטואק המביאה את המטבח הצרפתי אל ישראל דרך עיניה. יהודית שגדלה בצרפת, ספגה את התרבות, הטעמים, הניחוחות והצלילים, מצליחה בכישרון גדול להכניס את כל זה אל תוך המנות שלה בספרי הבישול אותם יצרה.
ליהודית יש יכולת מיוחדת בעזרתה היא יוצרת מתכונים שלמים בראשה. היא מדמיינת את המנה, מפרקת את המרכיבים, הריחות והטעמים ויוצרת פיצוץ של טעמים בכל פעם מחדש. הדמיון המפותח שלה נרכש לאורך שנות חייה מאז הייתה ילדה קטנה שקראה ספרים הרבה מעבר לגילה, מזולה ועד טולסטוי, במגוון ז'אנרים שונים ומאמינה שלכל חפץ יש את הסיפור שלו. על כן, ביתה, מטבחה וכל שולחן שאותו ערכה מספר סיפור שונה, את הסיפור של המנה. הצטרפו למסע בין סיפורי המנות האביביות שבספר זה, תוך כדי גילוי מחודש של המטבח הצרפתי.

יהודית לוטואקאוקטובר 2022בישול124 עמ' מודפסים
דיגיטלי44
קיץ צרפתי במטבח שלך
ספר דיגיטלי
44

משמעות‭ ‬המילה‭ "‬גורמה‭" ‬בצרפתית‭ ‬היא '‬טעים', ‬היא‭ ‬נוכחת‭ ‬בבית‭ ‬של‭ ‬כל‭ ‬אחד‭ ‬ואחת‭ ‬מכם. ‬ בתוך‭ ‬כל‭ ‬אחד‭ ‬ואחת‭ ‬מסתתר‭ ‬שף‭ ‬גורמה‭ ‬שמחכה‭ ‬לפרוץ‭ ‬החוצה‭ ‬אם‭ ‬תתנו‭ ‬לו‭ ‬קצת‭ ‬הכוונה‭.‬
בסופרמרקט‭ ‬ובשוק‭ ‬יש‭ ‬מגוון‭ ‬אוצרות‭ ‬שלא‭ ‬לימדו‭ ‬אתכם‭ ‬לזהות‭ ‬וכיצד‭ ‬להשתמש‭ ‬בהם‭, ‬אילו‭ ‬יהודית‭ ‬מזמינה‭ ‬אתכם‭ ‬לעשות‭ ‬את‭ ‬זה‭ ‬יחד‭, ‬שלב‭ ‬אחר‭ ‬שלב‭, ‬תפריט‭ ‬אחר‭ ‬תפריט‭. ‬אין‭ ‬צורך‭ ‬בידע‭ ‬קודם‭, ‬הכל‭ ‬ניתן‭ ‬לביצוע‭ ‬עם‭ ‬הכלים‭ ‬שיש‭ ‬לכם‭ ‬בבית‭ ‬ומוצרים‭ ‬שניתן‭ ‬להשיג‭ ‬בכל‭ ‬סופר‭. ‬להיות‭ ‬מחוברים‭ ‬לעצמנו‭, ‬ללמוד‭ ‬ליהנות‭ ‬ממה‭ ‬שאנחנו‭ ‬יוצרים‭ ‬וממה‭ ‬שאנחנו‭ ‬אוכלים‭. ‬משום‭ ‬שאוכל‭ ‬זה‭ ‬תקשורת‭, ‬אוכל‭ ‬זה‭ ‬זמן‭ ‬איכות‭, ‬אנחנו‭ ‬אוכלים‭ ‬בשביל‭ ‬לחיות‭ ‬ואוכלים‭ ‬בשביל‭ ‬ליהנות‭, ‬הרי‭ ‬אוכל‭ ‬טעים‭ ‬הוא‭ ‬אחד‭ ‬מההנאות‭ ‬הקטנות‭ ‬של‭ ‬החיים‭.‬
יהודית‭ ‬מאמינה‭ ‬בפשטות‭ ‬וביכולת‭ ‬של‭ ‬כל‭ ‬אחד‭ ‬ואחת‭ ‬להכין‭ ‬כל‭ ‬מנה‭. ‬המתכונים‭ ‬בנויים‭ ‬בצורה‭ ‬מפורטת‭ ‬ובהירה‭ ‬וכל‭ ‬מה‭ ‬שנדרש‭ ‬זה‭ ‬לעקוב‭ ‬אחר‭ ‬ההוראות‭ ‬והשלבים‭. ‬
יהודית‭ ‬לוטואק‭ ‬הינה‭ ‬בעלת‭ ‬המותג‭ ‬‭"‬יהודית‭ ‬לוטואק‭ ‬תקשורת‭, ‬משחקים‭ ‬ואוכל‭ ‬גורמה‭"‬‭.‬
בין‭ ‬היתר‭ ‬יהודית‭ ‬מעבירה‭ ‬למעלה‭ ‬מעשור‭ ‬חוויות‭ ‬קולינריות‭ ‬וארוחות‭ ‬שף‭ ‬באווירה‭ ‬צרפתית‭ ‬בביתה‭.‬
בשמונה‭ ‬השנים‭ ‬האחרונות‭ ‬היא‭ ‬כתבה‭ ‬למעלה‭ ‬מ‭- ‬450‭ ‬מתכונים‭ ‬שהתפרסמו‭ ‬בפינת‭ ‬הטעמים‭ ‬במגזין‭ ‬מדור‭ ‬לדור. ‬‮'‬קיץ‭ ‬צרפתי‭ ‬במטבח‭ ‬שלך'‬‭ ‬הוא ספרה‭ ‬הרביעי‭ ‬והוא‭ ‬עוסק‭ ‬במנות‭ ‬שמתאימות‭ ‬לקיץ‭.  ‬הספר‭ ‬הראשון‭ ‬היה‭ ‬‮'‬סתיו‭ ‬צרפתי‭ ‬במטבח‭ ‬שלך‮'‬‭, ‬השני‭  ‬‮'‬חורף‭ ‬צרפתי‭ ‬במטבח‭ ‬שלך‮'‬‭ ‬והשלישי‭ ‬‮'‬אביב‭ ‬צרפתי‭ ‬במטבח‭ ‬שלך‮'‬‭.‬

ספר דיגיטלי
44

משמעות‭ ‬המילה‭ "‬גורמה‭" ‬בצרפתית‭ ‬היא '‬טעים', ‬היא‭ ‬נוכחת‭ ‬בבית‭ ‬של‭ ‬כל‭ ‬אחד‭ ‬ואחת‭ ‬מכם. ‬ בתוך‭ ‬כל‭ ‬אחד‭ ‬ואחת‭ ‬מסתתר‭ ‬שף‭ ‬גורמה‭ ‬שמחכה‭ ‬לפרוץ‭ ‬החוצה‭ ‬אם‭ ‬תתנו‭ ‬לו‭ ‬קצת‭ ‬הכוונה‭.‬
בסופרמרקט‭ ‬ובשוק‭ ‬יש‭ ‬מגוון‭ ‬אוצרות‭ ‬שלא‭ ‬לימדו‭ ‬אתכם‭ ‬לזהות‭ ‬וכיצד‭ ‬להשתמש‭ ‬בהם‭, ‬אילו‭ ‬יהודית‭ ‬מזמינה‭ ‬אתכם‭ ‬לעשות‭ ‬את‭ ‬זה‭ ‬יחד‭, ‬שלב‭ ‬אחר‭ ‬שלב‭, ‬תפריט‭ ‬אחר‭ ‬תפריט‭. ‬אין‭ ‬צורך‭ ‬בידע‭ ‬קודם‭, ‬הכל‭ ‬ניתן‭ ‬לביצוע‭ ‬עם‭ ‬הכלים‭ ‬שיש‭ ‬לכם‭ ‬בבית‭ ‬ומוצרים‭ ‬שניתן‭ ‬להשיג‭ ‬בכל‭ ‬סופר‭. ‬להיות‭ ‬מחוברים‭ ‬לעצמנו‭, ‬ללמוד‭ ‬ליהנות‭ ‬ממה‭ ‬שאנחנו‭ ‬יוצרים‭ ‬וממה‭ ‬שאנחנו‭ ‬אוכלים‭. ‬משום‭ ‬שאוכל‭ ‬זה‭ ‬תקשורת‭, ‬אוכל‭ ‬זה‭ ‬זמן‭ ‬איכות‭, ‬אנחנו‭ ‬אוכלים‭ ‬בשביל‭ ‬לחיות‭ ‬ואוכלים‭ ‬בשביל‭ ‬ליהנות‭, ‬הרי‭ ‬אוכל‭ ‬טעים‭ ‬הוא‭ ‬אחד‭ ‬מההנאות‭ ‬הקטנות‭ ‬של‭ ‬החיים‭.‬
יהודית‭ ‬מאמינה‭ ‬בפשטות‭ ‬וביכולת‭ ‬של‭ ‬כל‭ ‬אחד‭ ‬ואחת‭ ‬להכין‭ ‬כל‭ ‬מנה‭. ‬המתכונים‭ ‬בנויים‭ ‬בצורה‭ ‬מפורטת‭ ‬ובהירה‭ ‬וכל‭ ‬מה‭ ‬שנדרש‭ ‬זה‭ ‬לעקוב‭ ‬אחר‭ ‬ההוראות‭ ‬והשלבים‭. ‬
יהודית‭ ‬לוטואק‭ ‬הינה‭ ‬בעלת‭ ‬המותג‭ ‬‭"‬יהודית‭ ‬לוטואק‭ ‬תקשורת‭, ‬משחקים‭ ‬ואוכל‭ ‬גורמה‭"‬‭.‬
בין‭ ‬היתר‭ ‬יהודית‭ ‬מעבירה‭ ‬למעלה‭ ‬מעשור‭ ‬חוויות‭ ‬קולינריות‭ ‬וארוחות‭ ‬שף‭ ‬באווירה‭ ‬צרפתית‭ ‬בביתה‭.‬
בשמונה‭ ‬השנים‭ ‬האחרונות‭ ‬היא‭ ‬כתבה‭ ‬למעלה‭ ‬מ‭- ‬450‭ ‬מתכונים‭ ‬שהתפרסמו‭ ‬בפינת‭ ‬הטעמים‭ ‬במגזין‭ ‬מדור‭ ‬לדור. ‬‮'‬קיץ‭ ‬צרפתי‭ ‬במטבח‭ ‬שלך'‬‭ ‬הוא ספרה‭ ‬הרביעי‭ ‬והוא‭ ‬עוסק‭ ‬במנות‭ ‬שמתאימות‭ ‬לקיץ‭.  ‬הספר‭ ‬הראשון‭ ‬היה‭ ‬‮'‬סתיו‭ ‬צרפתי‭ ‬במטבח‭ ‬שלך‮'‬‭, ‬השני‭  ‬‮'‬חורף‭ ‬צרפתי‭ ‬במטבח‭ ‬שלך‮'‬‭ ‬והשלישי‭ ‬‮'‬אביב‭ ‬צרפתי‭ ‬במטבח‭ ‬שלך‮'‬‭.‬

(2 דירוגים)
דיגיטלי2938
מודפס58.868.6
סודות של יין טוב
ספר דיגיטלי
2938מקורי
ספר מודפס
58.868.6מקורי מחיר מוטבע על הספר 98

יין הוא אמנם אחד המשקאות העתיקים בעולם, אבל מעולם לא היה רגע מתאים יותר להתרווח ולמזוג לעצמכם כוס.

בין אם אתם מעדיפים יינות אדומים כבדים, או יינות לבנים קלילים ורעננים, לא יחסר לכם מה לשתות במדריך הקומפקטי הזה, הגדוש במידע, בטיפים ובפריטי טריוויה לחובבי היין מכל הזנים.
גם הסומליֶה וגם הטירון שרק גילה את אהבתו ליין ילמדו כאן טכניקות טעימה של מומחים, באילו כוסות להשתמש ומתי, איך להתאים את היין לאוכל, איך להרכיב אוסף יין אישי (אין צורך במרתף יין מפואר!) ואיך פותחים בקבוק יין בכל מצב.
בנוסף תמצאו במדריך השימושי הזה מילון מונחים לעולם היין, טמפרטורות הגשה מדויקות והמלצות ליינות המוצלחים ביותר בכל תג מחיר.
סודות של יין טוב הוא המתנה המושלמת לאוהבי המשקה האנין והמשמח. לחיים!
ספר דיגיטלי
2938מקורי
ספר מודפס
58.868.6מקורי מחיר מוטבע על הספר 98

יין הוא אמנם אחד המשקאות העתיקים בעולם, אבל מעולם לא היה רגע מתאים יותר להתרווח ולמזוג לעצמכם כוס.

בין אם אתם מעדיפים יינות אדומים כבדים, או יינות לבנים קלילים ורעננים, לא יחסר לכם מה לשתות במדריך הקומפקטי הזה, הגדוש במידע, בטיפים ובפריטי טריוויה לחובבי היין מכל הזנים.
גם הסומליֶה וגם הטירון שרק גילה את אהבתו ליין ילמדו כאן טכניקות טעימה של מומחים, באילו כוסות להשתמש ומתי, איך להתאים את היין לאוכל, איך להרכיב אוסף יין אישי (אין צורך במרתף יין מפואר!) ואיך פותחים בקבוק יין בכל מצב.
בנוסף תמצאו במדריך השימושי הזה מילון מונחים לעולם היין, טמפרטורות הגשה מדויקות והמלצות ליינות המוצלחים ביותר בכל תג מחיר.
סודות של יין טוב הוא המתנה המושלמת לאוהבי המשקה האנין והמשמח. לחיים!

אז מה אוכלים היום? - עוגות לאירוח

'איילת לטוביץ
מודן2001בישול63 עמ' מודפסים
מודפס12.8
אז מה אוכלים היום? - עוגות לאירוח
ספר מודפס
12.8 מחיר מוטבע על הספר 16

מתכונים לעוגות שמשימתן לקצור מחמאות. "איפה קנית"? תשאל החמות על עוגת השוקולד העשירה, "את זה הכנת בבית?" ישאלו הדודים על משולשי המישמש והאגוזים ומסיבת יום-ההולדת תהיה חגיגה של ממש. עוגות שמכינים בבית בשביל שיראו כאילו נקנו בחוץ - למי שנוהג לארח לעיתים קרובות. כמו כן תמצאו בספר הרבה עצות לאופה ושלל ציפויים לשכלול.

הסדרה "אז מה אוכלים היום" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.

ספר מודפס
12.8 מחיר מוטבע על הספר 16

מתכונים לעוגות שמשימתן לקצור מחמאות. "איפה קנית"? תשאל החמות על עוגת השוקולד העשירה, "את זה הכנת בבית?" ישאלו הדודים על משולשי המישמש והאגוזים ומסיבת יום-ההולדת תהיה חגיגה של ממש. עוגות שמכינים בבית בשביל שיראו כאילו נקנו בחוץ - למי שנוהג לארח לעיתים קרובות. כמו כן תמצאו בספר הרבה עצות לאופה ושלל ציפויים לשכלול.

הסדרה "אז מה אוכלים היום" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.

ידיעות ספרים2008בישול201 עמ' מודפסים
מודפס89.6
אירוח עם רוח
ספר מודפס
89.6 מחיר מוטבע על הספר 128
אנו זקוקים לאוויר במלוא מובן המילה. אוויר לנשימה. אוויר לנשמה. לפעמים אנו מבקשים לעשות רי-סטארט לדיסק הקשיח של גופנו, של נפשנו. מבקשים להתנתק מרעשים חיצוניים ולהתחבר למקצב פנימי שקט ורגוע יותר.
 
הספר "אירוח עם רוח", הינו ספר התיירות הרוחנית בישראל, הנושא אותנו למקומות יוצאי דופן. אל מקומות רוחניים שיש בהם קצת מהודו, קצת מסין, קצת תרבות אינדיאנית, מסורת יהודית ושכבות של ניו אייג'. הוא מפגיש אותנו עם סיפורי חייהם של אנשים מיוחדים, שהסתובבו במחצית העולם בחיפוש אחר שינוי בחייהם, ועכשיו הם פה, מארחים ואורחים - מאמינים, שלא תמיד צריך לנסוע רחוק כדי להגיע קרוב. 
 
"אירוח עם רוח", מוביל אותנו אל מחוזות מבודדים של שקט ושתיקות, אל חוויות של חיבור ושיתוף, אל לילות רוחניים, אל חיקם של מעגלים אנושיים הפותחים בפנינו צוהר אל רזי היוגה והמדיטציה, המיסטיקה והמוסיקה, הילינג, קלפים וחלומות, אמנות, תיפוף, סדנאות מודעות ועוד. כל אלה, הינם כלים שבאמצעותם אנו יכולים לעשות חניית ביניים ולנקות את הראש. להרפות ולהירפא.
 
בספר שלושה פרקים: בפרק "לילה לגוף לילה לנפש", תמצאו שפע של מקומות לינה אלטרנטיביים, ברובם ניתן לחוות גם פעילויות רוחניות. בפרק "רומנטי בשאנטי", מקומות לזוגות, המבקשים רומנטיקה באווירה לא מכופתרת, זרוקה, ופשוטה. בפרק "נירוונה ישראלית" תוכלו למצוא רעיונות לימי כיף ולאירועים פרטיים באווירה רוחנית.
אני מאמינה כי בכל אחד מאיתנו חבוי ניצוץ, אותו מלבה הרוח, ואנו אלה הבוחרים את החוויה הרוחנית המתאימה לנו.
 
 
ורדה הורביץ, עיתונאית, מתמחה בכתבות תיירות , כתיבת סיפורים אנושיים, וכתבות צבע ממקומות מרתקים ומיוחדים. קושרת בין נושאי תיירות לבין תופעות חברתיות וטרנדים.
 
בשנת 1997 הביאה ניחוחות רומנטיים לאזורי הכתיבה בנושאי תיירות בארץ. זאת, במדורה המיתולוגי "פנינה רומנטית" שהתפרסם בעיתון "לאשה", מבית "ידיעות אחרונות". 
 
בשנת 2002 ראה אור רב המכר הראשון שלה "המלצה רומנטית" בהוצאת "ספרי ידיעות אחרונות". הספר זכה בתעודת ספר הפלטינה מטעם התאחדות הוצאות הספרים בישראל.
 
בשנת 2004, ראה אור ספרה השני "החוויה הרומנטית לשומרי מסורת" (הוצאת ספרי "ידיעות אחרונות" שהיה אך הוא לרב מכר.
 
"אירוח עם רוח", הוא ספרה השלישי.
ספר מודפס
89.6 מחיר מוטבע על הספר 128
אנו זקוקים לאוויר במלוא מובן המילה. אוויר לנשימה. אוויר לנשמה. לפעמים אנו מבקשים לעשות רי-סטארט לדיסק הקשיח של גופנו, של נפשנו. מבקשים להתנתק מרעשים חיצוניים ולהתחבר למקצב פנימי שקט ורגוע יותר.
 
הספר "אירוח עם רוח", הינו ספר התיירות הרוחנית בישראל, הנושא אותנו למקומות יוצאי דופן. אל מקומות רוחניים שיש בהם קצת מהודו, קצת מסין, קצת תרבות אינדיאנית, מסורת יהודית ושכבות של ניו אייג'. הוא מפגיש אותנו עם סיפורי חייהם של אנשים מיוחדים, שהסתובבו במחצית העולם בחיפוש אחר שינוי בחייהם, ועכשיו הם פה, מארחים ואורחים - מאמינים, שלא תמיד צריך לנסוע רחוק כדי להגיע קרוב. 
 
"אירוח עם רוח", מוביל אותנו אל מחוזות מבודדים של שקט ושתיקות, אל חוויות של חיבור ושיתוף, אל לילות רוחניים, אל חיקם של מעגלים אנושיים הפותחים בפנינו צוהר אל רזי היוגה והמדיטציה, המיסטיקה והמוסיקה, הילינג, קלפים וחלומות, אמנות, תיפוף, סדנאות מודעות ועוד. כל אלה, הינם כלים שבאמצעותם אנו יכולים לעשות חניית ביניים ולנקות את הראש. להרפות ולהירפא.
 
בספר שלושה פרקים: בפרק "לילה לגוף לילה לנפש", תמצאו שפע של מקומות לינה אלטרנטיביים, ברובם ניתן לחוות גם פעילויות רוחניות. בפרק "רומנטי בשאנטי", מקומות לזוגות, המבקשים רומנטיקה באווירה לא מכופתרת, זרוקה, ופשוטה. בפרק "נירוונה ישראלית" תוכלו למצוא רעיונות לימי כיף ולאירועים פרטיים באווירה רוחנית.
אני מאמינה כי בכל אחד מאיתנו חבוי ניצוץ, אותו מלבה הרוח, ואנו אלה הבוחרים את החוויה הרוחנית המתאימה לנו.
 
 
ורדה הורביץ, עיתונאית, מתמחה בכתבות תיירות , כתיבת סיפורים אנושיים, וכתבות צבע ממקומות מרתקים ומיוחדים. קושרת בין נושאי תיירות לבין תופעות חברתיות וטרנדים.
 
בשנת 1997 הביאה ניחוחות רומנטיים לאזורי הכתיבה בנושאי תיירות בארץ. זאת, במדורה המיתולוגי "פנינה רומנטית" שהתפרסם בעיתון "לאשה", מבית "ידיעות אחרונות". 
 
בשנת 2002 ראה אור רב המכר הראשון שלה "המלצה רומנטית" בהוצאת "ספרי ידיעות אחרונות". הספר זכה בתעודת ספר הפלטינה מטעם התאחדות הוצאות הספרים בישראל.
 
בשנת 2004, ראה אור ספרה השני "החוויה הרומנטית לשומרי מסורת" (הוצאת ספרי "ידיעות אחרונות" שהיה אך הוא לרב מכר.
 
"אירוח עם רוח", הוא ספרה השלישי.
כתר1993בישול168 עמ' מודפסים
מודפס55.2
אירוח ב-5 דקות
ספר מודפס
55.2 מחיר מוטבע על הספר 69
כל הסודות והטיפים הקטנים בספר אחד: איך להתכונן לאירוע מהר ובקלות ואיך להפוך את האירוח לחוויה נעימה וטעימה. 
אירוח ב-5 דקות אינו רק ספר בישול. אין בו מנות מסובכות שדורשות הכנה ארוכה, אלא מתכונים פשוטים וטעימים, קלים ומהירים לביצוע, המהווים חלק ממכלול שלם של אירוח. 
הספר משובץ בעצות, מעשיות ובטיפים לעיצוב השולחן ולבניית האווירה בהתאם לסוג האירוע. הספר מחולק ל-17 פרקי אירוח ובכל פרק מתכונים שונים. המפתח ממיין את המתכונים לפי מרכיבי מזון. 
 
רות יולס היא עיתונאית אוכל ותיקה ב"ידיעות אחרונות" וב"גורמה" של "מעריב" וכתבה חמישה ספרי בישול.
ספר מודפס
55.2 מחיר מוטבע על הספר 69
כל הסודות והטיפים הקטנים בספר אחד: איך להתכונן לאירוע מהר ובקלות ואיך להפוך את האירוח לחוויה נעימה וטעימה. 
אירוח ב-5 דקות אינו רק ספר בישול. אין בו מנות מסובכות שדורשות הכנה ארוכה, אלא מתכונים פשוטים וטעימים, קלים ומהירים לביצוע, המהווים חלק ממכלול שלם של אירוח. 
הספר משובץ בעצות, מעשיות ובטיפים לעיצוב השולחן ולבניית האווירה בהתאם לסוג האירוע. הספר מחולק ל-17 פרקי אירוח ובכל פרק מתכונים שונים. המפתח ממיין את המתכונים לפי מרכיבי מזון. 
 
רות יולס היא עיתונאית אוכל ותיקה ב"ידיעות אחרונות" וב"גורמה" של "מעריב" וכתבה חמישה ספרי בישול.

אז מה אוכלים היום? - מתנות טעימות

'איילת לטוביץ
מודן2001בישול63 עמ' מודפסים
מודפס12.8
אז מה אוכלים היום? - מתנות טעימות
ספר מודפס
12.8 מחיר מוטבע על הספר 16

מתנות מעשה יד, שהן לא מתלה מקרמה לעציצים. מתנות אכילות, כאלה שהושקעו בהן מחשבה, עבודה, והמון אהבה. מתוקות, מתובלות ומלאות ניחוחות של כוונות טובות. משמחות את החיך ומשמחות עוד יותר את הלב. שלל מתכונים עם מגוון הצעות הגשה ועטיפה שניתנת לאכילה.

הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.

ספר מודפס
12.8 מחיר מוטבע על הספר 16

מתנות מעשה יד, שהן לא מתלה מקרמה לעציצים. מתנות אכילות, כאלה שהושקעו בהן מחשבה, עבודה, והמון אהבה. מתוקות, מתובלות ומלאות ניחוחות של כוונות טובות. משמחות את החיך ומשמחות עוד יותר את הלב. שלל מתכונים עם מגוון הצעות הגשה ועטיפה שניתנת לאכילה.

הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.

צפית ב-11 ספרים מתוך 11