הביקורות של הילה

1/1/1970
דיגיטלי70
מארז טעים בטירוף
מארז דיגיטלי
70

חלק א'/ חלק ב'

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

מארז דיגיטלי
70

חלק א'/ חלק ב'

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

1/1/1970
Williams House Publicationsדצמבר 2020בישול590 עמ' מודפסים
דיגיטלי40
טעים בטירוף - חלק 2
ספר דיגיטלי
40

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

* מהדורה מעודכנת *

ספר דיגיטלי
40

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

* מהדורה מעודכנת *

1/1/1970
Williams House Publicationsדצמבר 2020בישול630 עמ' מודפסים
דיגיטלי40
טעים בטירוף - חלק 1
ספר דיגיטלי
40

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

* מהדורה מעודכנת *

ספר דיגיטלי
40

בספר זה תמצאו מעל ל־360 מתכונים עם יותר מ־500 צילומים צבעוניים שנלווים לכל מתכון ומתכון. ולא סתם דאגתי שלכל מתכון תתלווה תמונה – כי אני סבורה שכאשר מכינים מתכון חדש הרבה יותר קל להבין איך להכין את המתכון וכיצד הוא אמור להיות בסופו של דבר – אם רואים תמונה ברורה מול העיניים.

בספר הזה היה חשוב לי מאד שהאוכל יהיה טעים עד כדי כך שגם קרניבורים ייהנו ממנו כמו כל צמחוני או טבעוני. המתכונים בספר מוכיחים שאוכל טבעוני וצמחוני יכול להיות מדהים ומתאים לכולם. המטרה היא שהמתכונים בספר יהיו כל כך טעימים, שפשוט יכינו אותם לכל המשפחה וכולם ייהנו באותה המידה – טבעונים, צמחונים או קרניבורים גם יחד – לכן יש מגוון רחב של מאכלים מכל העולם.

אני שפית במקצועי מזה שנים ארוכות, גם במסעדות וגם במלונות – והכל התחיל מהצורך להתאים מתכונים אהובים על בתי הצמחונית – שבמקור לא היו צמחוניים או טבעוניים. בתור שפית היה חשוב לי ולעדן שהגרסה החדשה למתכונים לא תיפול במאום מהמקור. שהטעם, הנראות וקלות ההכנה יישמרו. ואני שמחה לומר שבכל מתכון ומתכון בספר אנחנו גאות שהגענו למטרה שהצבנו לעצמנו – ובעיקר שהאוכל מעבר לנראות שלו יהיה טעים, טעים, טעים!

בספר תמצאו מתכונים במגוון נושאים – אוכל מזרח תיכוני, אסייתי והודי, מאכלי ירקות וקטניות, ארוחות בוקר, מנות ראשונות ותוספות, מנות עיקריות, המבורגרים קבבים קציצות ונקניקיות, מרקים, פסטה ואורז, סלטים, אפייה ביתית של לחמים ומאפים, קינוחים ומתוקים משגעים, גבינות ותחליפי חלב, מתכוני בסיס ורטבים וממרחים.

דוגמא קטנה למספר מתכונים שמצפים לכם בספר: Turkish classics PIDE פיצה טורקית קלאסית, בוריק טוניסאי, פריקסה הכי טוב שתאכלו אי פעם, חריימה מרוקאי עם קציצות "דגים" נימוחות, מפרום טריפוליטאי, קובה מטוגנת ממולאת בחציל ועשבי תיבול, כדורי "בשר" אסייתיים פיקנטיים, לו מיין סיני - LO MEIN אטריות וירקות, נקניקייה תאילנדית פיקנטית, נתחי בשר "בקר" טבעוני מוקפץ בנוסח סצ'ואן, סמוסה הודית טבעונית עם צ'אטני, קארי יפני טבעוני, גראטן ירקות שורש חורפי, סטייק כרובית עם קרסט פירורי לחם מתובל, דלעת ערמונים ממולאת בפריקי וירקות, תפוח אדמה שוודי בפרוסות דקיקות, בייגל עם "סלמון" טבעוני מעושן, ביצת עין טבעונית, פודינג לחם אנגלי, חצ'פורי – מעדן גאורגי נפלא, שקשוקה בגרסה טבעונית וצמחונית, חציל ממולא "בבשר" ועשבי תיבול, לבבות ארטישוק איטלקיים ממולאים עם עשבי תיבול, "קלמרי" טבעוני, סיגרים מרוקאיים עם "בשר", חמין טבעוני, נגיסי "דג" טבעוניים בטמפורה, לזניה "בשרית" עם בשמל, מוסקה יוונית אותנטית, קובה סלק אדום משגע, קרוקטים ספרדיים של בשמל פטריות ובצל, שניצל טבעוני עסיסי וקריספי, קציצות "בשר" ועשבי תיבול, המבורגר אסייתי פיקנטי, קבב טורקי חריף, שאוורמה טבעונית מנתחי סייטן, מרק גונדי פרסי עם ירקות וקציצות אורגינל, מרק "עוף" של הסבתות עם קניידלך, רביולי ריקוטה וכמהין עם חלמון ביצה, ספגטי עם עגבניות שרי צלויות וקרעי לחם, ריזוטו פטריות קלאסי, אורז בוכרי עם חומוס וקינמון, סלט פתו'ש קראנצ'י וצבעוני, סלט "טונה" טבעוני, פיצה ניו יורק, לחם יפני טבעוני, לחם פרנה מרוקאי, לחם רמדאן טורקי RAMAZAN PİDESİ, לחמניות באו מאודות, Tart Tatin טארט טטאן צרפתי, שבלולי עלי פילו במילוי אגוזים וקינמון, בננה לוטי תאילנדית בגרסה לעצלנים, עוגיות שורט ברד, Red Velvet קאפקייק טבעוני, עוגת גבינה שרופה, מלבי טבעוני, גבינת ברי טבעונית עם כמהין, יוגורט טבעוני עם טעם של יוגורט אמיתי, חמאת שום ועשבי תיבול טבעונית, "בשר" טחון טבעוני, טחינת חצילים שחורה, נתחי "בקר" "ועוף" טבעוניים, רוטב "דגים" טבעוני, סלסה עגבניות חרוכות – ועוד מאות מתכונים!

* מהדורה מעודכנת *

1/1/1970
כנרת זמורה דביר2002בישול92 עמ' מודפסים
מודפס28
ספר המרקים שלי
ספר מודפס
28 מחיר מוטבע על הספר 35

מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי – המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה – עומד במרכז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות – ותולדות סיר המרק – הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט".
אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק – ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול – ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב.
המרק החדש תואם את אורח חיינו – הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח.
 
*הספר מגיע בכריכה רכה 

ספר מודפס
28 מחיר מוטבע על הספר 35

מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי – המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה – עומד במרכז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות – ותולדות סיר המרק – הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט".
אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק – ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול – ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב.
המרק החדש תואם את אורח חיינו – הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח.
 
*הספר מגיע בכריכה רכה 

1/1/1970
תכלת2018בישול192 עמ' מודפסים
דיגיטלי2544
מודפס59102.4
המטבח הטבעוני שלי
ספר דיגיטלי
2544מקורי
ספר מודפס
59102.4מקורי מחיר מוטבע על הספר 128

עיקרון אחד מנחה את אורי שביט, ממובילות הבישול הטבעוני בישראל: זה חייב להיות טעים. ובעצם, גם עסיסי וצבעוני ומגרה ומענג, כמו שרק אוכל נפלא יודע להיות. וכן, גם טבעוני.
 
אוסף מתכונים משובחים מרכיב את המטבח הטבעוני שלי. תבשילי קדרה וירקות חיים, מאפים ריחניים ומרקים מחממים מנות דגנים וקינוחים נהדרים. חגיגת הטעם, הצבע והבריאות הזו תשתלב גם במטבח שלכם כמעט ללא מאמץ, עם מרכיבים שניתן להשיג בקלות ומתכונים שרובם פשוטים להכנה.
 
המטבח הטבעוני שלי הוא חגיגה לטבעונים ולצמחונים, אך לא פחות מכך לבשלנים המבקשים להעשיר את המטבח שלהם במתכונים קלילים, טעימים ובריאים.
 
אורי שביט היא עיתונאית אוכל, מנחת סדנאות בישול ובעלת הבלוג הפופולרי טבעוניות נהנות יותר שקנה לו מאות אלפי אוהדים בישראל.

ספר דיגיטלי
2544מקורי
ספר מודפס
59102.4מקורי מחיר מוטבע על הספר 128

עיקרון אחד מנחה את אורי שביט, ממובילות הבישול הטבעוני בישראל: זה חייב להיות טעים. ובעצם, גם עסיסי וצבעוני ומגרה ומענג, כמו שרק אוכל נפלא יודע להיות. וכן, גם טבעוני.
 
אוסף מתכונים משובחים מרכיב את המטבח הטבעוני שלי. תבשילי קדרה וירקות חיים, מאפים ריחניים ומרקים מחממים מנות דגנים וקינוחים נהדרים. חגיגת הטעם, הצבע והבריאות הזו תשתלב גם במטבח שלכם כמעט ללא מאמץ, עם מרכיבים שניתן להשיג בקלות ומתכונים שרובם פשוטים להכנה.
 
המטבח הטבעוני שלי הוא חגיגה לטבעונים ולצמחונים, אך לא פחות מכך לבשלנים המבקשים להעשיר את המטבח שלהם במתכונים קלילים, טעימים ובריאים.
 
אורי שביט היא עיתונאית אוכל, מנחת סדנאות בישול ובעלת הבלוג הפופולרי טבעוניות נהנות יותר שקנה לו מאות אלפי אוהדים בישראל.

אוסף חורף - מתכונים מחממים לעונה הקרה

איילת הירשמן
1/1/1970
ידיעות ספרים2010בישול94 עמ' מודפסים
מודפס54.6
אוסף חורף - מתכונים מחממים לעונה הקרה
ספר מודפס
54.6 מחיר מוטבע על הספר 78

בספר האוסף החדש שלה, מגישה איילת הירשמן את המנות הכי טובות לימים הקרים. כל בית צריך אוסף מתכונים מחממים כאלה: מרקים, תבשילי קדרה, צלי עוף ובשר, עוגות ועוגיות שמתכרבלים איתן מות הטלוויזיה, מאכלים מזינים שילדים אוכלים תמיד בהנאה, סופגניות מהירות לחנוכה ובכלל - כל המנות שכדאי לארח איתן כשבחוץ יורד גשם, ובפנים חוגגים.
 
איילת הירשמן, בעלת טור בישול אישי שבועי פופולרי בשבועון "לאשה" ומדור וידיאו באתר Ynet, חיברה שישה רבי-מכר בתחום הבישול. כמו תמיד, גם בספר הזה המתכנוים קלים להכנה ויש בו הרבה טיפים מרגיעים ועצות מועילות, כדי שהבילוי במטבח יישאר נינוח ושמח.

ספר מודפס
54.6 מחיר מוטבע על הספר 78

בספר האוסף החדש שלה, מגישה איילת הירשמן את המנות הכי טובות לימים הקרים. כל בית צריך אוסף מתכונים מחממים כאלה: מרקים, תבשילי קדרה, צלי עוף ובשר, עוגות ועוגיות שמתכרבלים איתן מות הטלוויזיה, מאכלים מזינים שילדים אוכלים תמיד בהנאה, סופגניות מהירות לחנוכה ובכלל - כל המנות שכדאי לארח איתן כשבחוץ יורד גשם, ובפנים חוגגים.
 
איילת הירשמן, בעלת טור בישול אישי שבועי פופולרי בשבועון "לאשה" ומדור וידיאו באתר Ynet, חיברה שישה רבי-מכר בתחום הבישול. כמו תמיד, גם בספר הזה המתכנוים קלים להכנה ויש בו הרבה טיפים מרגיעים ועצות מועילות, כדי שהבילוי במטבח יישאר נינוח ושמח.

1/1/1970
מודן2013בישול80 עמ' מודפסים
מודפס54.4
מרק חם
ספר מודפס
54.4 מחיר מוטבע על הספר 68

בני סיידא מביא לכם מתכונים קלי הכנה, רבים מהם גם מהירי הכנה - וכולם טעימים להפליא ומחומרים זמינים, והפעם: מרקים. 
מרקים שיכולים לחמם את החורף, ומרקים שיכולים לצנן את הקיץ.
מרקים קלילים כפתיח ומרקים שהם ארוחות שלמות, מרקים חלביים ומרקים בשריים.
מרקים חגיגיים ומרקים לערב ביתי. מרקים מעודנים ומושקעים ומרקים כפריים ומהבילים - מארצות שונות (ויאטנם, מרוקו, איטליה, צרפת, רומניה, סין והונגריה), במבחר מענג במיוחד.
מרקים שיודעים לנצל את שפע הירקות שבארץ, וגם מרקים שאפשר להכין מהקפואים שבמקפיא ומהמצרכים שבמזווה.
 
כמו בכל ספריו של בני סיידא, המתכונים מוקפדים, מדויקים ובלתי מתפשרים, המרכיבים זמינים והתוצאות מעולות.

ספר מודפס
54.4 מחיר מוטבע על הספר 68

בני סיידא מביא לכם מתכונים קלי הכנה, רבים מהם גם מהירי הכנה - וכולם טעימים להפליא ומחומרים זמינים, והפעם: מרקים. 
מרקים שיכולים לחמם את החורף, ומרקים שיכולים לצנן את הקיץ.
מרקים קלילים כפתיח ומרקים שהם ארוחות שלמות, מרקים חלביים ומרקים בשריים.
מרקים חגיגיים ומרקים לערב ביתי. מרקים מעודנים ומושקעים ומרקים כפריים ומהבילים - מארצות שונות (ויאטנם, מרוקו, איטליה, צרפת, רומניה, סין והונגריה), במבחר מענג במיוחד.
מרקים שיודעים לנצל את שפע הירקות שבארץ, וגם מרקים שאפשר להכין מהקפואים שבמקפיא ומהמצרכים שבמזווה.
 
כמו בכל ספריו של בני סיידא, המתכונים מוקפדים, מדויקים ובלתי מתפשרים, המרכיבים זמינים והתוצאות מעולות.

צפית ב-10 ביקורות מתוך 10