הביקורות של maya.simantov2210

1/1/1970
תכלת2021בישול192 עמ' מודפסים
דיגיטלי44
חגיגה טבעונית
ספר דיגיטלי
44

טעים יותר, בריא יותר, מגרה יותר – חגיגה טבעונית הוא שלושתם יחד, עם יותר מ-100 מתכונים טבעוניים מעולים שכיף להכין ומענג לאכול. עם חברים קרובים, עם בני המשפחה האהובים, וכמובן – עם עצמנו. הרי גם לנו מגיע כל הטוב הזה!

בספר תמצאו מתכונים לכל שעה ולכל הזדמנות – מארוחות בוקר נהדרות דרך ארוחות חברים משמחות, מתבשילי ירקות נפלאים ועד מנות מוקפדות לאירוח, ממתכונים מהירים וקלים להכנה ועד מתכוני רושם מושקעים. וכן, גם משהו מתוק שיסגור את הארוחה.

חגיגה טבעונית הוא ספר מושלם לצמחונים ולטבעונים, אבל לא רק – זהו ספר לכל מי שאוהב אוכל צבעוני, יצירתי ומשמח. מרבית המתכונים בו נטולי גלוטן, וחשוב מכול – טעימים להפליא, עם חומרי גלם נגישים והוראות ברורות, שיבטיחו תוצאה מוצלחת. 

אורי שביט, ממובילות הבישול הטבעוני בישראל, היא עיתונאית אוכל, מנחת סדנאות בישול ובעלת הבלוג הפופולרי טבעוניות נהנות יותר. ספר הבישול הראשון שלה, המטבח הטבעוני שלי, היה לרב מכר ענק ונמכר בעשרות אלפי עותקים.

ספר דיגיטלי
44

טעים יותר, בריא יותר, מגרה יותר – חגיגה טבעונית הוא שלושתם יחד, עם יותר מ-100 מתכונים טבעוניים מעולים שכיף להכין ומענג לאכול. עם חברים קרובים, עם בני המשפחה האהובים, וכמובן – עם עצמנו. הרי גם לנו מגיע כל הטוב הזה!

בספר תמצאו מתכונים לכל שעה ולכל הזדמנות – מארוחות בוקר נהדרות דרך ארוחות חברים משמחות, מתבשילי ירקות נפלאים ועד מנות מוקפדות לאירוח, ממתכונים מהירים וקלים להכנה ועד מתכוני רושם מושקעים. וכן, גם משהו מתוק שיסגור את הארוחה.

חגיגה טבעונית הוא ספר מושלם לצמחונים ולטבעונים, אבל לא רק – זהו ספר לכל מי שאוהב אוכל צבעוני, יצירתי ומשמח. מרבית המתכונים בו נטולי גלוטן, וחשוב מכול – טעימים להפליא, עם חומרי גלם נגישים והוראות ברורות, שיבטיחו תוצאה מוצלחת. 

אורי שביט, ממובילות הבישול הטבעוני בישראל, היא עיתונאית אוכל, מנחת סדנאות בישול ובעלת הבלוג הפופולרי טבעוניות נהנות יותר. ספר הבישול הראשון שלה, המטבח הטבעוני שלי, היה לרב מכר ענק ונמכר בעשרות אלפי עותקים.

1/1/1970
ספרי ניביולי 2023בישול172 עמ' מודפסים
דיגיטלי54
קערת הצוהריים המושלמת
ספר דיגיטלי
54

מורן ודור הם זוג שפים, בעלי חברה שמתמחה במתוקים מחומרי גלם טבעיים וטבעוניים בשם Piece of nature.

דור עבד במטבחים מקצועיים של מסעדות מובילות וקייטרינג, ובעל ניסיון של יותר מעשור בעולם הקולינרי.
מורן עברה הכשרה קולינרית בבית ספר בארצות הברית שמתמחה במזון ובאורח חיים בריא.
ביחד הם מקיימים מטבח שהקווים המנחים שלו הם שימוש בחומרי גלם בריאים וטבעיים תוך שימוש בטכניקות וברמת ביצוע שמגיעות ממטבחים מקצועיים.

בשנת 2018, בעקבות צורך אישי שנוצר אצלנו, התחלנו פרויקט של מכירת ארוחת הצוהריים המושלמת.
בעיני רוחנו ראינו את הצלחת שלנו מלאה במגוון מזונות מטופלים היטב ובדרכים יצירתיות שיכילו את כל הערכים התזונתיים שחשובים לנו מאוד לבניית גוף ונפש בריאים ושיהפכו את הארוחה למזינה ככל האפשר. קבענו שכל ארוחה תכיל את כל משפחות המזון לפי מפתח כמויות וקווים מנחים שהוגדרו מראש, כגון חומרי גלם מהצומח בלבד, ללא גלוטן, ללא שמנים מזוככים וללא סוכר מעובד.

בחרנו את 25 הקערות שבעינינו היו הטובות ביותר לספר. מדובר למעשה ברעיונות לשילוב טעמים וקומבינציות מעולות לארוחה מזינה.
בכל קערה אפשר למצוא מתכונים מורכבים לצד מתכונים פשוטים מאוד.
 
הספר הזה והתמונות שתמצאו בו, בשונה מרוב ספרי הבישול, לא נעשו בסטודיו. 
כל התמונות שבספר הן התמונות המקוריות של הקערות שהוגשו ללקוחות בזמן אמת, אשר לפעמים צולמו שתי דקות לפני יציאה למשלוחים ובלחץ מטורף.

ספר דיגיטלי
54

מורן ודור הם זוג שפים, בעלי חברה שמתמחה במתוקים מחומרי גלם טבעיים וטבעוניים בשם Piece of nature.

דור עבד במטבחים מקצועיים של מסעדות מובילות וקייטרינג, ובעל ניסיון של יותר מעשור בעולם הקולינרי.
מורן עברה הכשרה קולינרית בבית ספר בארצות הברית שמתמחה במזון ובאורח חיים בריא.
ביחד הם מקיימים מטבח שהקווים המנחים שלו הם שימוש בחומרי גלם בריאים וטבעיים תוך שימוש בטכניקות וברמת ביצוע שמגיעות ממטבחים מקצועיים.

בשנת 2018, בעקבות צורך אישי שנוצר אצלנו, התחלנו פרויקט של מכירת ארוחת הצוהריים המושלמת.
בעיני רוחנו ראינו את הצלחת שלנו מלאה במגוון מזונות מטופלים היטב ובדרכים יצירתיות שיכילו את כל הערכים התזונתיים שחשובים לנו מאוד לבניית גוף ונפש בריאים ושיהפכו את הארוחה למזינה ככל האפשר. קבענו שכל ארוחה תכיל את כל משפחות המזון לפי מפתח כמויות וקווים מנחים שהוגדרו מראש, כגון חומרי גלם מהצומח בלבד, ללא גלוטן, ללא שמנים מזוככים וללא סוכר מעובד.

בחרנו את 25 הקערות שבעינינו היו הטובות ביותר לספר. מדובר למעשה ברעיונות לשילוב טעמים וקומבינציות מעולות לארוחה מזינה.
בכל קערה אפשר למצוא מתכונים מורכבים לצד מתכונים פשוטים מאוד.
 
הספר הזה והתמונות שתמצאו בו, בשונה מרוב ספרי הבישול, לא נעשו בסטודיו. 
כל התמונות שבספר הן התמונות המקוריות של הקערות שהוגשו ללקוחות בזמן אמת, אשר לפעמים צולמו שתי דקות לפני יציאה למשלוחים ובלחץ מטורף.

1/1/1970
אור עםאוקטובר 2021עיון, בריאות376 עמ' מודפסים
דיגיטלי49
מודפס83.3
פרדוקס הצמחים
ספר דיגיטלי
49
ספר מודפס
83.3 מחיר מוטבע על הספר 98
משלוח תוך 48 שעות

רובנו שמענו כבר על חלבון המצוי בחיטה שעלול לגרום לדלקות שונות בגוף. כתוצאה מכך, מבזבזים מיליארדי דולרים על דיאטות נטולות גלוטן במאמץ לשמור על בריאותם.

האם ייתכן שאנחנו מתעלמים משורש הבעיה?

בספר פרדוקס הצמחים, הקרדיולוג ומנתח הלב המפורסם ד"ר סטיבן גאנדרי מגלה לנו שגלוטן הוא רק סוג אחד של חלבון רעיל ביותר, בשם לקטין, שמקורו בצמחים. לקטינים מצויים בדגנים דוגמת חיטה, אך גם במזונות נטולי גלוטן שכולנו מתייחסים אליהם כאל בריאים, ובכלל זה פירות וירקות רבים, אגוזים, קטניות ומוצרי חלב רגילים. חלבונים אלה המצויים בזרעים, בדגנים, בקליפה ובעלי הצמחים, ממלאים תפקיד חשוב שהטבע ייעד להם: להגן על הצמחים מטורפיהם הרבים ובכלל זה מבני האדם.

במרפאתו שבקליפורניה, מטפל ד"ר גאנדרי בהצלחה בעשרות אלפי מטופלים שסובלים ממחלות אוטו–אימוניות, מסוכרת, מתסמין הבטן הדולפת, ממחלות לב, ממחלות נוירולוגיות ועוד. הוא עושה זאת בעזרת טיפול המרפא את התאים ואת מערכת העיכול ומזין את הגוף. ועתה, בספר זה הוא משתף את קוראיו ברחבי העולם בתוכנית תזונה מצליחה ומוכחת זו.

משלוח תוך 48 שעות
ספר דיגיטלי
49
ספר מודפס
83.3 מחיר מוטבע על הספר 98

רובנו שמענו כבר על חלבון המצוי בחיטה שעלול לגרום לדלקות שונות בגוף. כתוצאה מכך, מבזבזים מיליארדי דולרים על דיאטות נטולות גלוטן במאמץ לשמור על בריאותם.

האם ייתכן שאנחנו מתעלמים משורש הבעיה?

בספר פרדוקס הצמחים, הקרדיולוג ומנתח הלב המפורסם ד"ר סטיבן גאנדרי מגלה לנו שגלוטן הוא רק סוג אחד של חלבון רעיל ביותר, בשם לקטין, שמקורו בצמחים. לקטינים מצויים בדגנים דוגמת חיטה, אך גם במזונות נטולי גלוטן שכולנו מתייחסים אליהם כאל בריאים, ובכלל זה פירות וירקות רבים, אגוזים, קטניות ומוצרי חלב רגילים. חלבונים אלה המצויים בזרעים, בדגנים, בקליפה ובעלי הצמחים, ממלאים תפקיד חשוב שהטבע ייעד להם: להגן על הצמחים מטורפיהם הרבים ובכלל זה מבני האדם.

במרפאתו שבקליפורניה, מטפל ד"ר גאנדרי בהצלחה בעשרות אלפי מטופלים שסובלים ממחלות אוטו–אימוניות, מסוכרת, מתסמין הבטן הדולפת, ממחלות לב, ממחלות נוירולוגיות ועוד. הוא עושה זאת בעזרת טיפול המרפא את התאים ואת מערכת העיכול ומזין את הגוף. ועתה, בספר זה הוא משתף את קוראיו ברחבי העולם בתוכנית תזונה מצליחה ומוכחת זו.

עולם שלם ללא גלוטן

דביר בר
1/1/1970
דאבל ספרדמאי 2021בריאות, בישול256 עמ' מודפסים
דיגיטלי120
עולם שלם ללא גלוטן
ספר דיגיטלי
120

דביר בר, 44 הפך את עצמו בארבע השנים האחרונות לגורו ישראלי של כל מה שקשור לעולמות התוכן תחת המטריה של ״ללא גלוטן״. יש לו בלוג מצליח עם שם מצוין (Wheatout.co.il) שבו הוא לא רק מפרסם מתכונים ללא גלוטן אלא גם המלצות על מסעדות שמגישות מנות ללא גלוטן בארץ ובעולם ועוד.

בספר שיצא כעת בהוצאה עצמית, בר הקפיד לשלב 100 מתכונים שמאגדים את מיטב הקלאסיקות של המטבח הישראלי / ים תיכוני וכך תמצאו שם החל ממתכונים לג׳חנון, מלאווח, פריקסה ולחוח (ככה זה שמתחתנים עם תימני) ועד מתכונים לקניידעלך, קרפעלך מהצד האשכנזי וכמובן המון מתכונים בסיסיים ללא גלוטן כמו לחם כפרי, לחמניות בית ספר, לחמניות המבורגר, עוגות, עוגיות ומה לא.

השוס בספר (256 עמודים) שכבר מכונה בקרב קהילת הצליאקים כ״תנ״ך של הצליאקים״ הוא דווקא המבוא לספר שכולל חוץ מהקדמה מרגשת (״הצליאק היא כח העל שלי, היא ברכה במסווה״) גם פרק שלם על מזווה ללא גלוטן, הסבר על הקמחים והתערובות השונות ללא הגלוטן, הסברים מפורטים כיצד להפוך את הבית לידידותי לצליאקים ובר אפילו רושם את 10 הדברות ללא הגלוטן כיאה לספר שמנסה למצב את עצמו כתנ״ך של הצליאקים.

הספר לא נמכר בחנויות הספרים אלא דווקא בחנויות ללא גלוטן ובאתר של בר שכדי להגיע אליו יש פשוט לרשום בגוגל ״עולם שלם ללא גלוטן״.

ספר דיגיטלי
120

דביר בר, 44 הפך את עצמו בארבע השנים האחרונות לגורו ישראלי של כל מה שקשור לעולמות התוכן תחת המטריה של ״ללא גלוטן״. יש לו בלוג מצליח עם שם מצוין (Wheatout.co.il) שבו הוא לא רק מפרסם מתכונים ללא גלוטן אלא גם המלצות על מסעדות שמגישות מנות ללא גלוטן בארץ ובעולם ועוד.

בספר שיצא כעת בהוצאה עצמית, בר הקפיד לשלב 100 מתכונים שמאגדים את מיטב הקלאסיקות של המטבח הישראלי / ים תיכוני וכך תמצאו שם החל ממתכונים לג׳חנון, מלאווח, פריקסה ולחוח (ככה זה שמתחתנים עם תימני) ועד מתכונים לקניידעלך, קרפעלך מהצד האשכנזי וכמובן המון מתכונים בסיסיים ללא גלוטן כמו לחם כפרי, לחמניות בית ספר, לחמניות המבורגר, עוגות, עוגיות ומה לא.

השוס בספר (256 עמודים) שכבר מכונה בקרב קהילת הצליאקים כ״תנ״ך של הצליאקים״ הוא דווקא המבוא לספר שכולל חוץ מהקדמה מרגשת (״הצליאק היא כח העל שלי, היא ברכה במסווה״) גם פרק שלם על מזווה ללא גלוטן, הסבר על הקמחים והתערובות השונות ללא הגלוטן, הסברים מפורטים כיצד להפוך את הבית לידידותי לצליאקים ובר אפילו רושם את 10 הדברות ללא הגלוטן כיאה לספר שמנסה למצב את עצמו כתנ״ך של הצליאקים.

הספר לא נמכר בחנויות הספרים אלא דווקא בחנויות ללא גלוטן ובאתר של בר שכדי להגיע אליו יש פשוט לרשום בגוגל ״עולם שלם ללא גלוטן״.

1/1/1970
פוקוסינואר 2013בריאות251 עמ' מודפסים
מודפס88.2
רגישות לגלוטן
ספר מודפס
88.2 מחיר מוטבע על הספר 98
משלוח תוך 48 שעות

האם אתם סובלים מתסמינים יומיומיים שמקורם לא ידוע?
 
ממעי רגיש או מהפרעות במערכת העיכול?
 
מכאבי ראש?
 
מדלקת מפרקים?
 
מעייפות מתמשכת?
 
מחלת קרוהן / אסתמה / פסוריאזיס?
 
ייתכן שתסמינים אלה הם תוצאה של רגישות לגלוטן שמקורו בחיטה, שיפון, שעורה וכוסמין.
 
איך תוכלו לדעת אם אתם רגישים לגלוטן ומה ניתן לעשות במקרה של רגישות?
 
ד"ר שרי ליברמן שחקרה למעלה מ-20 שנה את יתרונותיה של תזונה נטולת גלוטן, משתפת בספר זה את קוראיה בניסיונה הקליני העשיר בטיפול באנשים שסבלו מתסמינים שמקורם לא ידוע ונרפאו באמצעות אכילה נטולת גלוטן.
 
החדשות הטובות הן שניתן לאבחן בקלות רגישות לגלוטן בשיטת האלימינציה, המתוארת בספר זה. מדובר בדיאטה בת 14 יום בלבד, שתאפשר לכם להיפטר מהתסמינים ולסלול את דרככם לאכילה נכונה ובריאה יותר עבורכם. בנוסף, חושף לנו הספר מידע על בדיקות מעבדה חדשניות לאבחון רגישות לגלוטן שהוכנסו על-ידי העורך המדעי של המהדורה העברית.

משלוח תוך 48 שעות
ספר מודפס
88.2 מחיר מוטבע על הספר 98

האם אתם סובלים מתסמינים יומיומיים שמקורם לא ידוע?
 
ממעי רגיש או מהפרעות במערכת העיכול?
 
מכאבי ראש?
 
מדלקת מפרקים?
 
מעייפות מתמשכת?
 
מחלת קרוהן / אסתמה / פסוריאזיס?
 
ייתכן שתסמינים אלה הם תוצאה של רגישות לגלוטן שמקורו בחיטה, שיפון, שעורה וכוסמין.
 
איך תוכלו לדעת אם אתם רגישים לגלוטן ומה ניתן לעשות במקרה של רגישות?
 
ד"ר שרי ליברמן שחקרה למעלה מ-20 שנה את יתרונותיה של תזונה נטולת גלוטן, משתפת בספר זה את קוראיה בניסיונה הקליני העשיר בטיפול באנשים שסבלו מתסמינים שמקורם לא ידוע ונרפאו באמצעות אכילה נטולת גלוטן.
 
החדשות הטובות הן שניתן לאבחן בקלות רגישות לגלוטן בשיטת האלימינציה, המתוארת בספר זה. מדובר בדיאטה בת 14 יום בלבד, שתאפשר לכם להיפטר מהתסמינים ולסלול את דרככם לאכילה נכונה ובריאה יותר עבורכם. בנוסף, חושף לנו הספר מידע על בדיקות מעבדה חדשניות לאבחון רגישות לגלוטן שהוכנסו על-ידי העורך המדעי של המהדורה העברית.

1/1/1970
פרובוקמאי 2014בריאות, מדע ורפואה284 עמ' מודפסים
דיגיטלי38
מוח לבן
ספר דיגיטלי
38

במוח לבן חושף הנוירולוג הנודע ד"ר דיוויד פרלמוטר ממצאים שנותרו קבורים בספרות הרפואית במשך תקופה ארוכה מדי: פחמימות עלולות להרוס את המוח. אפילו פחמימות בריאות לכאורה, כמו דגנים מלאים, עלולות לגרום לשיטיון, הפרעת קשב וריכוז, מחלת הנפילה, חרדה, כאבי ראש כרוניים, דיכאון, ליבידו מופחת, ועוד ועוד.

מוח לבן הוא ספר פורץ דרך שיוצא לאור בעתו. הוא מראה כי גורלו של המוח אינו נתון בידי הגנים, כי אם בידי המזון שאתם אוכלים. אבן הפינה של כל המחלות הניווניות, כולל הפרעות מוחיות, היא הדלקת, שמתפרצת עקב נוכחותן של פחמימות, ובמיוחד כאלה שמכילות גלוטן או הרבה סוכר. ד"ר פרלמוטר מסביר מה קורה כשהמוח נתקל ברכיבים נפוצים בלחם יומכם ובקערת הפירות שלכם, כיצד תרופות הסטאטינים עלולות למחוק את הזיכרון, מדוע דיאטה עתירת "שומנים טובים" היא האידיאלית, וכיצד לעודד את צמיחתם של תאי מוח חדשים בכל גיל.

התוכנית הארבע-שבועית המהפכנית של ד"ר פרלמוטר מסבירה כיצד לשמור על בריאות המוח, על חיוניותו ועל חדותו, ובה בעת להפחית את הסיכון למחלות נוירולוגיות ניווניות, ואף להיפטר ממחלות נפוצות ויומיומיות יותר – ללא תרופות. אסטרטגיות פשוטות לביצוע, מתכונים ערבים לחך ומטרות שבועיות יסייעו לכם להתניע את התוכנית. באמצעות שילוב של מחקרים חדשניים, סיפורים אמיתיים על מהפכים בריאותיים ועצות נגישות ומעשיות, מוח לבן מלמד אתכם כיצד לשלוט ב"גנים החכמים" שלכם, להשיב לעצמכם את רווחתכם וליהנות מבריאות וחיוניות ארוכות שנים.

ד״ר דיוויד פרלמוטר הוא נוירולוג מורשה; נשיא המרכז הבריאותי פרלמוטר בנייפלס, פלורידה; מייסד-שותף ונשיא קרן המוח ע״ש פרלמוטר; וחבר בקולג׳ האמריקני לתזונה. הוא קיבל אינספור פרסים, כולל פרס ההומניטר של השנה מטעם הקולג׳ האמריקני לתזונה, ופרס ליינוס פולינג.

"ד"ר פרלמוטר הוא חלוץ אמיתי בשימוש בגישות אלטרנטיביות וקונבנציונליות לטיפול בבעיות נוירולוגיות. הפניתי אליו מטופלים והוא השיג תוצאות נפלאות."

 - ד״ר ממט אוז

"ד"ר פרלמוטר לוקח אותנו למסע מפורט בין ההשפעות ההרסניות של 'הדגנים הבריאים' על מוחנו. חיטה מודרנית, מעל לכול, אחראית להרס יותר מוחות בארצות הברית מכלל מקרי השבץ, תאונות הדרכים ופגיעות

הראש גם יחד. ד“ר פרלמוטר מציג טיעונים משכנעים לסילוק החיטה מן התזונה כדי לשמר את בריאות המוח ואת תפקודו."

-  ד"ר ויליאם דייוויס,

מחבר בטן של חיטה

"אם אתם רוצים להמריץ את מוחכם, לשמור על הזיכרון ולשפר את מצב הרוח ואת האנרגיה הכללית, כמו גם להיפטר משלל תלונות נפוצות, ד“ר פרלמוטר הוא המדריך שלכם. זהו ספר ההוראות האולטימטיבי לטיפול

במוח ולהזנתו!"

-  ד״ר מארק היימן,

מחבר  The Blood Sugar Solution

“שיטיון והרבה מחלות מוח אחרות אינן מחויבות המציאות, והן לאו דווקא גנטיות אלא קשורות ישירות, ובקשר הדוק, לתזונה עתירת סוכר ודגנים. מוח לבן לא רק מוכיח את זה, אלא גם מעניק לכם כל מה שנחוץ לדעת

כדי להגן על המוח שלכם – ושל יקיריכם – החל מרגע זה ממש.“

- ד״ר כריסטיאן נורתרפ,

מחברת  Women’s Bodies, Women’s Wisdom

“הספר הזה הוא אוצר בלום. הוא גדוש בתובנות מעצימות ובנתונים מדעיים חדשים המוגשים בצורה נהירה. אם תפיקו לקחים מן המידע המוצג במוח לבן, תוכלו להימנע משלל סוגיות בריאות ובעיות נוירולוגיות.

-  ד״ר ברני ס’ סיגל,

מחבר Faith, Hope and Healing וThe Art of Healing

ספר דיגיטלי
38

במוח לבן חושף הנוירולוג הנודע ד"ר דיוויד פרלמוטר ממצאים שנותרו קבורים בספרות הרפואית במשך תקופה ארוכה מדי: פחמימות עלולות להרוס את המוח. אפילו פחמימות בריאות לכאורה, כמו דגנים מלאים, עלולות לגרום לשיטיון, הפרעת קשב וריכוז, מחלת הנפילה, חרדה, כאבי ראש כרוניים, דיכאון, ליבידו מופחת, ועוד ועוד.

מוח לבן הוא ספר פורץ דרך שיוצא לאור בעתו. הוא מראה כי גורלו של המוח אינו נתון בידי הגנים, כי אם בידי המזון שאתם אוכלים. אבן הפינה של כל המחלות הניווניות, כולל הפרעות מוחיות, היא הדלקת, שמתפרצת עקב נוכחותן של פחמימות, ובמיוחד כאלה שמכילות גלוטן או הרבה סוכר. ד"ר פרלמוטר מסביר מה קורה כשהמוח נתקל ברכיבים נפוצים בלחם יומכם ובקערת הפירות שלכם, כיצד תרופות הסטאטינים עלולות למחוק את הזיכרון, מדוע דיאטה עתירת "שומנים טובים" היא האידיאלית, וכיצד לעודד את צמיחתם של תאי מוח חדשים בכל גיל.

התוכנית הארבע-שבועית המהפכנית של ד"ר פרלמוטר מסבירה כיצד לשמור על בריאות המוח, על חיוניותו ועל חדותו, ובה בעת להפחית את הסיכון למחלות נוירולוגיות ניווניות, ואף להיפטר ממחלות נפוצות ויומיומיות יותר – ללא תרופות. אסטרטגיות פשוטות לביצוע, מתכונים ערבים לחך ומטרות שבועיות יסייעו לכם להתניע את התוכנית. באמצעות שילוב של מחקרים חדשניים, סיפורים אמיתיים על מהפכים בריאותיים ועצות נגישות ומעשיות, מוח לבן מלמד אתכם כיצד לשלוט ב"גנים החכמים" שלכם, להשיב לעצמכם את רווחתכם וליהנות מבריאות וחיוניות ארוכות שנים.

ד״ר דיוויד פרלמוטר הוא נוירולוג מורשה; נשיא המרכז הבריאותי פרלמוטר בנייפלס, פלורידה; מייסד-שותף ונשיא קרן המוח ע״ש פרלמוטר; וחבר בקולג׳ האמריקני לתזונה. הוא קיבל אינספור פרסים, כולל פרס ההומניטר של השנה מטעם הקולג׳ האמריקני לתזונה, ופרס ליינוס פולינג.

"ד"ר פרלמוטר הוא חלוץ אמיתי בשימוש בגישות אלטרנטיביות וקונבנציונליות לטיפול בבעיות נוירולוגיות. הפניתי אליו מטופלים והוא השיג תוצאות נפלאות."

 - ד״ר ממט אוז

"ד"ר פרלמוטר לוקח אותנו למסע מפורט בין ההשפעות ההרסניות של 'הדגנים הבריאים' על מוחנו. חיטה מודרנית, מעל לכול, אחראית להרס יותר מוחות בארצות הברית מכלל מקרי השבץ, תאונות הדרכים ופגיעות

הראש גם יחד. ד“ר פרלמוטר מציג טיעונים משכנעים לסילוק החיטה מן התזונה כדי לשמר את בריאות המוח ואת תפקודו."

-  ד"ר ויליאם דייוויס,

מחבר בטן של חיטה

"אם אתם רוצים להמריץ את מוחכם, לשמור על הזיכרון ולשפר את מצב הרוח ואת האנרגיה הכללית, כמו גם להיפטר משלל תלונות נפוצות, ד“ר פרלמוטר הוא המדריך שלכם. זהו ספר ההוראות האולטימטיבי לטיפול

במוח ולהזנתו!"

-  ד״ר מארק היימן,

מחבר  The Blood Sugar Solution

“שיטיון והרבה מחלות מוח אחרות אינן מחויבות המציאות, והן לאו דווקא גנטיות אלא קשורות ישירות, ובקשר הדוק, לתזונה עתירת סוכר ודגנים. מוח לבן לא רק מוכיח את זה, אלא גם מעניק לכם כל מה שנחוץ לדעת

כדי להגן על המוח שלכם – ושל יקיריכם – החל מרגע זה ממש.“

- ד״ר כריסטיאן נורתרפ,

מחברת  Women’s Bodies, Women’s Wisdom

“הספר הזה הוא אוצר בלום. הוא גדוש בתובנות מעצימות ובנתונים מדעיים חדשים המוגשים בצורה נהירה. אם תפיקו לקחים מן המידע המוצג במוח לבן, תוכלו להימנע משלל סוגיות בריאות ובעיות נוירולוגיות.

-  ד״ר ברני ס’ סיגל,

מחבר Faith, Hope and Healing וThe Art of Healing

1/1/1970
פרובוקינואר 2017בריאות, מדע ורפואה264 עמ' מודפסים
דיגיטלי44
תוכנית המוח הלבן לחיים
ספר דיגיטלי
44

ד"ר דיוויד פרלמוטר שינה את האופן שבו מיליוני אנשים ברחבי העולם מבינים את בריאותם – ומטפלים בה. כיום אנחנו יודעים איך פוגע הגלוטן במוח ומדוע עדיפה תזונה דלת פחמימות, עתירת שומן וסיבים ועם כמות מוגבלת של חלבונים.
 
אבל איך בדיוק מיישמים את השינויים האלה בחיי היום-יום, ומה עוד אנחנו יכולים לעשות כדי למנוע מחלות, להפחית או לבטל מצבים כרוניים, להוריד משקל, ולהוסיף שנים איתנות ופרודוקטיביות יותר לחיינו?
 
קרוב לשלוש שנים אחרי שחולל מהפכה עולמית עם ספרו "מוח לבן" שהציע גישה חדשנית לבריאות חיונית, ומכר למעלה ממיליון עותקים ברחבי העולם, חוזר דיוויד פרלמוטר ומגיש לנו את תוכנית המוח הלבן לחיים – המדריך הרשמי המלא לחיים שיאפשרו לנו לתכנת מחדש את הקוד הגנטי שלנו.
 
זהו מדריך מקיף ומעשי הכולל מתכונים, המעניק לקוראים תכנית פעולה מובנית כיצד להוריד את הסיכוי לפגיעה מוחית תוך כדי הנאה ממגוון יתרונות נלווים כגון ירידה במשקל, הקלה על מיחושים כרוניים ותחושה פיזית כללית של נעורים והתחדשות.
 
ד"ר דיוויד פרלמוטר הוא נוירולוג מוסמך וחבר במועצת התזונה האמריקאית. בשנת 2002 קיבל ד"ר פרלמוטר את פרס לינוס פולינג על גישותיו החדשניות להפרעות נירולוגיות ובנוסף זכה בפרס דנהם הרמון על עבודתו פורצת הדרך ביישום ידע מדעי על רדיקלים חופשיים ברפואה קלינית. רואיין בתכניות רדיו וטלוויזיה רבות כמו לארי קינג, אופרה וב-CNN. הוא כתב שבעה ספרים, ביניהם "מח לבן" שיצא לאור ב-27 שפות.
 
"בספרו תוכנית המוח הלבן לחיים משלב ד"ר פרלמוטר את מומחיותו הקלינית, תובנות לגבי ההתפתחויות המדעיות העדכניות ביותר והבנה אנושית אדירה ונותן מרשם רב השפעה לבריאות המוח" ד"ר דיוויד ס. לודוויג, פרופסור בבית הספר לרפואה של הרווארד ומחבר "תמיד רעב?"

ספר דיגיטלי
44

ד"ר דיוויד פרלמוטר שינה את האופן שבו מיליוני אנשים ברחבי העולם מבינים את בריאותם – ומטפלים בה. כיום אנחנו יודעים איך פוגע הגלוטן במוח ומדוע עדיפה תזונה דלת פחמימות, עתירת שומן וסיבים ועם כמות מוגבלת של חלבונים.
 
אבל איך בדיוק מיישמים את השינויים האלה בחיי היום-יום, ומה עוד אנחנו יכולים לעשות כדי למנוע מחלות, להפחית או לבטל מצבים כרוניים, להוריד משקל, ולהוסיף שנים איתנות ופרודוקטיביות יותר לחיינו?
 
קרוב לשלוש שנים אחרי שחולל מהפכה עולמית עם ספרו "מוח לבן" שהציע גישה חדשנית לבריאות חיונית, ומכר למעלה ממיליון עותקים ברחבי העולם, חוזר דיוויד פרלמוטר ומגיש לנו את תוכנית המוח הלבן לחיים – המדריך הרשמי המלא לחיים שיאפשרו לנו לתכנת מחדש את הקוד הגנטי שלנו.
 
זהו מדריך מקיף ומעשי הכולל מתכונים, המעניק לקוראים תכנית פעולה מובנית כיצד להוריד את הסיכוי לפגיעה מוחית תוך כדי הנאה ממגוון יתרונות נלווים כגון ירידה במשקל, הקלה על מיחושים כרוניים ותחושה פיזית כללית של נעורים והתחדשות.
 
ד"ר דיוויד פרלמוטר הוא נוירולוג מוסמך וחבר במועצת התזונה האמריקאית. בשנת 2002 קיבל ד"ר פרלמוטר את פרס לינוס פולינג על גישותיו החדשניות להפרעות נירולוגיות ובנוסף זכה בפרס דנהם הרמון על עבודתו פורצת הדרך ביישום ידע מדעי על רדיקלים חופשיים ברפואה קלינית. רואיין בתכניות רדיו וטלוויזיה רבות כמו לארי קינג, אופרה וב-CNN. הוא כתב שבעה ספרים, ביניהם "מח לבן" שיצא לאור ב-27 שפות.
 
"בספרו תוכנית המוח הלבן לחיים משלב ד"ר פרלמוטר את מומחיותו הקלינית, תובנות לגבי ההתפתחויות המדעיות העדכניות ביותר והבנה אנושית אדירה ונותן מרשם רב השפעה לבריאות המוח" ד"ר דיוויד ס. לודוויג, פרופסור בבית הספר לרפואה של הרווארד ומחבר "תמיד רעב?"

1/1/1970
ePublish2022בריאות268 עמ' מודפסים
דיגיטלי19
טעמים בריאים
ספר דיגיטלי
19

כולנו במכון אברהמסון מברכים אתכם על הבחירה בספר
אכילה ללא סוכר  היא דרך בריאה לכל אדם, וספר זה מיועד לציבור הרחב.
בדפדוף קל תוכלו ללמוד את טכניקת הבישול והאפייה במטבח הבריא ..
הנכם מוזמנים לנסות את לחמים, מאפים, סלטים, מרקים, פשטידות ואפילו קינוחים מתוקים ותופתעו מהקלות והפשטות שבהכנה, ואף יותר מהטעם.
באברהמסון מובילים את תחום הגמילה מסוכר בזכות שנות הניסיון הרבות ואלפי האנשים שנגמלו בהצלחה ומדווחים על שיפור בהרגשה הכללית ובמצב הרוח, תחושת ערנות וריכוז והפחתה בשעות השינה. לקוחותינו המרוצים הם גורם השיווק מספר אחת שלנו, שכן הם מספרים על הגמילה לחבריהם שגם הם מגיעים אלינו להיגמל מעישון, מסוכר ופחמימות ממכרות. .
מעבר לטיפולי הגמילה האישיים לגמילה מסוכר ופחמימות ממכרות, אנו עוטפים את הלקוחות שלנו מכל הכיוונים 360 מעלות בדרך להצלחה. מערך הליווי שלנו משלב קבוצות תמיכה, ייעוץ תזונה, סדנאות העשרה לבישול ואורח חיים בריא, פתרונות תזונה, 
סקיני פסטה ועוד עשרות מוצרים במחירים מיוחדים ושירות משלוחים עד הבית, תפריטים ומתכונים אותם אגדנו לספר ״טעמים בריאים״ המופץ בכריכה עבה מהודרת ובמהדורה דיגיטלית. .
בשנים האחרונות אנו עדים לעלייה במודעות לרפואה אנרגטית ותזונה בריאה ואנו גאים לראות כיצד רשתות השיווק מגדילות מדי יום את שטחי המדפים למוצרים טבעיים, דיאטטיים וחופשיים מסוכר. 
כמה פעמים אמרתם שזהו אני מתחיל חיים בריאים ולא נוגע יותר במאפים ומתוקים?
אנחנו מחזיקים מעמד יומיים שלושה שבוע ואז מתחילים לישר את העוגות מהצד, נותנים ביס בסופגניה, בורקס, פיצה, וחוזרים לסורינו.  
הטיפול במכון אברהמסון מוריד את הדחף לאכילת מוצרים שמכילים סוכר ופחמימות ממכרות. מה אוכלים? אוכל אמיתי ובריא, בשר, עופות, דגים, ירקות פירות, מוצרי חלב, קטניות, דגנים, אפילו סנדויצים בריאים, ועוד מלא מוצרים טעימים,  וזו ללא ספק אחת הדרכים הבריאות לירידה במשקל. הגעתם עד כאן? 
אנו מזמינים אתכם לעשות עוד צעד בדרך לחיים בריאים יותר, להתקשר עימנו  9933*.
לקבוע תור ולצאת לדרך חיים חדשה. 

ספר דיגיטלי
19

כולנו במכון אברהמסון מברכים אתכם על הבחירה בספר
אכילה ללא סוכר  היא דרך בריאה לכל אדם, וספר זה מיועד לציבור הרחב.
בדפדוף קל תוכלו ללמוד את טכניקת הבישול והאפייה במטבח הבריא ..
הנכם מוזמנים לנסות את לחמים, מאפים, סלטים, מרקים, פשטידות ואפילו קינוחים מתוקים ותופתעו מהקלות והפשטות שבהכנה, ואף יותר מהטעם.
באברהמסון מובילים את תחום הגמילה מסוכר בזכות שנות הניסיון הרבות ואלפי האנשים שנגמלו בהצלחה ומדווחים על שיפור בהרגשה הכללית ובמצב הרוח, תחושת ערנות וריכוז והפחתה בשעות השינה. לקוחותינו המרוצים הם גורם השיווק מספר אחת שלנו, שכן הם מספרים על הגמילה לחבריהם שגם הם מגיעים אלינו להיגמל מעישון, מסוכר ופחמימות ממכרות. .
מעבר לטיפולי הגמילה האישיים לגמילה מסוכר ופחמימות ממכרות, אנו עוטפים את הלקוחות שלנו מכל הכיוונים 360 מעלות בדרך להצלחה. מערך הליווי שלנו משלב קבוצות תמיכה, ייעוץ תזונה, סדנאות העשרה לבישול ואורח חיים בריא, פתרונות תזונה, 
סקיני פסטה ועוד עשרות מוצרים במחירים מיוחדים ושירות משלוחים עד הבית, תפריטים ומתכונים אותם אגדנו לספר ״טעמים בריאים״ המופץ בכריכה עבה מהודרת ובמהדורה דיגיטלית. .
בשנים האחרונות אנו עדים לעלייה במודעות לרפואה אנרגטית ותזונה בריאה ואנו גאים לראות כיצד רשתות השיווק מגדילות מדי יום את שטחי המדפים למוצרים טבעיים, דיאטטיים וחופשיים מסוכר. 
כמה פעמים אמרתם שזהו אני מתחיל חיים בריאים ולא נוגע יותר במאפים ומתוקים?
אנחנו מחזיקים מעמד יומיים שלושה שבוע ואז מתחילים לישר את העוגות מהצד, נותנים ביס בסופגניה, בורקס, פיצה, וחוזרים לסורינו.  
הטיפול במכון אברהמסון מוריד את הדחף לאכילת מוצרים שמכילים סוכר ופחמימות ממכרות. מה אוכלים? אוכל אמיתי ובריא, בשר, עופות, דגים, ירקות פירות, מוצרי חלב, קטניות, דגנים, אפילו סנדויצים בריאים, ועוד מלא מוצרים טעימים,  וזו ללא ספק אחת הדרכים הבריאות לירידה במשקל. הגעתם עד כאן? 
אנו מזמינים אתכם לעשות עוד צעד בדרך לחיים בריאים יותר, להתקשר עימנו  9933*.
לקבוע תור ולצאת לדרך חיים חדשה. 

1/1/1970
פוקוס2013בריאות241 עמ' מודפסים
דיגיטלי44
בטן של חיטה
ספר דיגיטלי
44

האם ידעתם שנזקי החיטה מגיעים הרחק מעבר לרגישות לגלוטן ומחלת צליאק?
הספר מסביר בצורה נחרצת ומשכנעת כיצד סילוק החיטה מתפריטנו – כולל חיטה מלאה ובריאה כביכול – הוא המפתח להפחתת קילוגרמים מיותרים אחת ולתמיד ולשיקום מגוון רחב של בעיות בריאות ותסמינים של מערכת העיכול.
 
הספר חושף את האמת העגומה על החיטה של היום, שאינה דומה כלל לחיטת הבר שאבותינו טחנו ואפו ממנה את לחמם. החיטה של היום עברה הכלאות ושינויים גנטיים ניכרים כדי להגדיל את היבול ולהפחית בעלויות הייצור והתוצאה היא דגן חסר כל ערך תזונתי, המצוי בלחם, במאפים ובמזונות רבים נוספים. 
הספר שופך אור על הקשר בין אכילת חיטה והצטברות של שומנים בכל המקומות הלא נכונים בגוף. הוא מפרט מספר גדול של תסמינים, מחלות ובעיות בריאותיות שהוכח מדעית שהחיטה אחראית להם, החל מסוכרת דרך מחלות לב ועד לתסמיני מערכת החיסון, כמו דלקת מפרקים שגרונית וצליאק, או הפרעות נוירולוגיות, כמו שיטיון.
הספר מציע פתרונות תזונתיים שעשויים לחולל אצלכם שינויים בריאותיים דרמטיים:
הפחתת משקל משמעותית כבר בחודשים הראשונים
הקלה בתסמינים מטבוליים ובמדדי סוכרת סוג 2
שיפור בולט ברמות הכולסטרול הכללי והכולסטרול "הרע"
הקלה בתסמינים במגוון רחב של בעיות עיכול  
הפחתה במצבי דלקתיות בגוף ובכאבי שרירים ושלד
הקלה משמעותית ואפילו העלמות של מחלות עור שונות, החל מנשירת שיער ועד לפסוריאזיס וכיבים בפה 
 
הספר מציג עמדה פרובוקטיבית, מסקרנת, מעוררת מחשבה ומגובה מדעית על נזקי החיטה לבריאות ומציע נקודת מבט חדשה להתמודדות עם בעיות בריאות נפוצות בעולם המודרני. 
 
"מאז קריאת הספר אני נמנע כמעט לחלוטין מחיטה ומוצריה, אף שיש לי חיבה יתרה לכמה מהם. המדיניות שנקטתי היא פשוט לא להכניסם הביתה... היתרונות והרווחים עולים לאין ערוך על ההפסדים... אני מציע לכם, בשביל החוויה, הימנעו שבועיים מחיטה וצפו במה שקורה לכם. אתם עשויים להיות מופתעים מהשינויים שתחוו."
- מתוך ההקדמה של ד"ר דן קרת
 
"ספר מומלץ זה, מעלה את המודעות לבעייתיות החיטה המודרנית וחושף בפנינו אשנב חדש לשיפור הבריאות. רבים ממטופליי, שהיו רגישים לגלוטן, אך לא היו מודעים לכך, זכו לשיפור מרשים ומיידי בבריאותם כאשר החליטו להימנע ממוצרי החיטה – וזאת ללא קשר לסוג הדיאטה בה בחרו."
- מתוך ההקדמה של ד"ר עדיאל תל-אורן
 
ד"ר ויליאם דיוויס (.M.D) הוא רופא מומחה למחלות לב, שלא רק יודע כיצד למנוע ממטופליו מחלות לב אלא גם מרפא אותם ממחלות נוספות באמצעות עצה קטנה אחת – הימנעות ממוצרי חיטה. ד"ר דיוויס מנהל תוכנית מקוונת למניעת מחלות לב ואתם מוזמנים להיכנס לאתר שלו: www.wheatbellyblog.com.

ספר דיגיטלי
44

האם ידעתם שנזקי החיטה מגיעים הרחק מעבר לרגישות לגלוטן ומחלת צליאק?
הספר מסביר בצורה נחרצת ומשכנעת כיצד סילוק החיטה מתפריטנו – כולל חיטה מלאה ובריאה כביכול – הוא המפתח להפחתת קילוגרמים מיותרים אחת ולתמיד ולשיקום מגוון רחב של בעיות בריאות ותסמינים של מערכת העיכול.
 
הספר חושף את האמת העגומה על החיטה של היום, שאינה דומה כלל לחיטת הבר שאבותינו טחנו ואפו ממנה את לחמם. החיטה של היום עברה הכלאות ושינויים גנטיים ניכרים כדי להגדיל את היבול ולהפחית בעלויות הייצור והתוצאה היא דגן חסר כל ערך תזונתי, המצוי בלחם, במאפים ובמזונות רבים נוספים. 
הספר שופך אור על הקשר בין אכילת חיטה והצטברות של שומנים בכל המקומות הלא נכונים בגוף. הוא מפרט מספר גדול של תסמינים, מחלות ובעיות בריאותיות שהוכח מדעית שהחיטה אחראית להם, החל מסוכרת דרך מחלות לב ועד לתסמיני מערכת החיסון, כמו דלקת מפרקים שגרונית וצליאק, או הפרעות נוירולוגיות, כמו שיטיון.
הספר מציע פתרונות תזונתיים שעשויים לחולל אצלכם שינויים בריאותיים דרמטיים:
הפחתת משקל משמעותית כבר בחודשים הראשונים
הקלה בתסמינים מטבוליים ובמדדי סוכרת סוג 2
שיפור בולט ברמות הכולסטרול הכללי והכולסטרול "הרע"
הקלה בתסמינים במגוון רחב של בעיות עיכול  
הפחתה במצבי דלקתיות בגוף ובכאבי שרירים ושלד
הקלה משמעותית ואפילו העלמות של מחלות עור שונות, החל מנשירת שיער ועד לפסוריאזיס וכיבים בפה 
 
הספר מציג עמדה פרובוקטיבית, מסקרנת, מעוררת מחשבה ומגובה מדעית על נזקי החיטה לבריאות ומציע נקודת מבט חדשה להתמודדות עם בעיות בריאות נפוצות בעולם המודרני. 
 
"מאז קריאת הספר אני נמנע כמעט לחלוטין מחיטה ומוצריה, אף שיש לי חיבה יתרה לכמה מהם. המדיניות שנקטתי היא פשוט לא להכניסם הביתה... היתרונות והרווחים עולים לאין ערוך על ההפסדים... אני מציע לכם, בשביל החוויה, הימנעו שבועיים מחיטה וצפו במה שקורה לכם. אתם עשויים להיות מופתעים מהשינויים שתחוו."
- מתוך ההקדמה של ד"ר דן קרת
 
"ספר מומלץ זה, מעלה את המודעות לבעייתיות החיטה המודרנית וחושף בפנינו אשנב חדש לשיפור הבריאות. רבים ממטופליי, שהיו רגישים לגלוטן, אך לא היו מודעים לכך, זכו לשיפור מרשים ומיידי בבריאותם כאשר החליטו להימנע ממוצרי החיטה – וזאת ללא קשר לסוג הדיאטה בה בחרו."
- מתוך ההקדמה של ד"ר עדיאל תל-אורן
 
ד"ר ויליאם דיוויס (.M.D) הוא רופא מומחה למחלות לב, שלא רק יודע כיצד למנוע ממטופליו מחלות לב אלא גם מרפא אותם ממחלות נוספות באמצעות עצה קטנה אחת – הימנעות ממוצרי חיטה. ד"ר דיוויס מנהל תוכנית מקוונת למניעת מחלות לב ואתם מוזמנים להיכנס לאתר שלו: www.wheatbellyblog.com.

צפית ב-9 ביקורות מתוך 9